Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT Eletronik Tebligat

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,184
3,224
113
Arkadaşlar ikamet adresimde yokum bana herhangi bir tebligat gelirse örnek veriyorum cezaevi çağrı kağıdı gibi burda gözükürmü? IMG_20260208_184050.jpg

muti1616

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,058
350
83
gözükmüyor diye biliyorum

roadtrain

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
606
379
63
Bazı tebligatları UYAP sisteminde görebilirsin hatta sms bildiriminide açabilirsin

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,184
3,224
113
Burda gozukmesse boku yedim ozaman çağrı kağıdı gelirse evde yokum nasıl olacaksa

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,238
10,318
113
Şu forum olmasa sen hayatına son verirsin cidden. Kreş gibi bir yer burası senin için.

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,184
3,224
113
10 gün süre veriyor reis şu şu savcılığa git diye eğer gitmezden önce ters kelepçe kapalıya gidiyorsun 1 hafta 10 gün yatıp açığa çıkıyorsun
Dost ikamette yokum ozaman sürekli uyabı kontrol edeyim herhangi bir çağrı kağıdı tebligatı gelirse uyapta çıkar heralde

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,184
3,224
113
Çıkar hangi dosyaysa ona git dosyana eklenen son evraklar var oraya git orda tebliğ yazar
Evet, eve gelen cezaevi çağrı kağıdı (teslim olmanız için gönderilen davetiye) normal şartlarda UYAP vatandaş portalında görünür.
Ancak, bu belgeyi bulmak için sistemde nereye bakacağınızı bilmek önemlidir. İşte dikkat etmeniz gereken detaylar:
1. UYAP Üzerinden Nereden Bakılır?
Çağrı kağıdı, mahkeme aşaması bittiği ve dosya infaza geçtiği için artık mahkeme dosyasında değil, "İnfaz Dosyası" altında yer alır.
UYAP Vatandaş Portal'a e-Devlet ile giriş yapın.
Sol menüden "Dosya Sorgulama" kısmına girin.
Dosya türü olarak "İnfaz" seçeneğini işaretleyip sorgulayın.
İlgili infaz dosyasına tıkladığınızda "Evrak" sekmesi altında size gönderilen çağrı kağıdını (davetnameyi) görebili