Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Psikiyatri 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,306
1,036
113
Benim bunun gibi çok büyük bir sorunum yok dost doktor işi biliyor gibime geldi adam direk bunları yazdı çünki fazla soru da sormadı uyku problemim var yani fazla büyütülecek bişey değil eğer olmazsa başka bişey deneriz artık 😁
Dost sen başkalarının dediği ilacı alıp kullanma. Doktor ne verdiyse onu al. Bi ilaç herkese aynı etkiyi yapmaz. Dediği ilaç zaten yeşil reçete doktor yazmadan alman da imkansız

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,301
1,763
113
birader yukarıda anksiyete tanımına evet bu ben yazmadın mı dalga mı geçiyorsun bu belirtiler mevcutsa antidepresan kullanman gerekli zaten sana parol mu yazacaktı doktor beklentı ne
Olm taşağına dedim amk doktor öyle bi teşhis koyardı herhalde olsa bende şimdi bilip bilmeden kullanacam olmayan hastalık da olacak

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
832
113

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,581
22,432
113
Olm taşağına dedim amk doktor öyle bi teşhis koyardı herhalde olsa bende şimdi bilip bilmeden kullanacam olmayan hastalık da olacak
daha önce psikoloğa giden birisinin üstünden herhangi bir eczaneden prozac yazdır 1 ay kullan gel ondan sonra teşekkürünü edersin

bycras21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
397
114
43
Kullanma kardeşim aptallaştırır seni işyerinde birsuru sorun yaşarsın boş boş bakarsın etrafa

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
832
113
Anlattım o durumu da sanırım bi tanesi uyku için uyku sorunum var dedim çünki
Ya bırak bişey yoktur sende psikologa selam verene o ilaçları yazıyorlar bana da yazmıştı yıllar önce bı tane içtim sonra icmedim daha zaten en az 15 günde etki gösteriyor mus çok zorda degilsen gerek yok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,581
22,432
113
Herşeyin bilmeyin bir insanherseyi bilemez komikler sizi
yaw ne sıkım yersenız yıyın banane amk 4 sene symra kullandım 225 mg yeri geldi dozu yükseldi azaldı prozacta kullandım ben aklı vereyım benım kullandıklarım öyle doktorun yazmasına benzemez bizzat deneyimlemiş birisiyim psikolog sana teşhis falan koyamaz 2 cümleni dinler 10 adamdan 8ine yazdıgı ilacı yazar gönderir bi boku yok keyfi gelmiş der güler arkandan benim söyleyeceklerım bu kadar bu konuya 1 mesaj dahi atmıcam dediğimi yaparsa kendi iyiliğine yapmazsa terleme problemi de başlar kullandıgı 50 mg çerezlik hap daha da tetikler hadi eyw

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,306
1,036
113
daha önce psikoloğa giden birisinin üstünden herhangi bir eczaneden prozac yazdır 1 ay kullan gel ondan sonra teşekkürünü edersin
Ben de doktora xanax, rivotril gibi kırmızı reçete ilaçlar yaz diyorum bağımlılık yapar dedi yazmıyor bi türlü lanet

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,301
1,763
113
yaw ne sıkım yersenız yıyın banane amk 4 sene symra kullandım 225 mg yeri geldi dozu yükseldi azaldı prozacta kullandım ben aklı vereyım benım kullandıklarım öyle doktorun yazmasına benzemez bizzat deneyimlemiş birisiyim psikolog sana teşhis falan koyamaz 2 cümleni dinler 10 adamdan 8ine yazdıgı ilacı yazar gönderir bi boku yok keyfi gelmiş der güler arkandan benim söyleyeceklerım bu kadar bu konuya 1 mesaj dahi atmıcam dediğimi yaparsa kendi iyiliğine yapmazsa terleme problemi de başlar kullandıgı 50 mg çerezlik hap daha da tetikler hadi eyw
İlaçlar sende pek etki göstermemiş gibi usta sakin la bu ne sinir bu ne sikiş şu yorumdan sonra daha kullanacağım varsa da kullanmam amk attın zaten bende kullanacam etki göstermesse dedim delimisin amk niye çıldırdın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,581
22,432
113
İlaçlar sende pek etki göstermemiş gibi usta sakin la bu ne sinir bu ne sikiş şu yorumdan sonra daha kullanacağım varsa da kullanmam amk attın zaten bende kullanacam etki göstermesse dedim delimisin amk niye çıldırdın
kardeş adam akıllı yapman gerekeni söyledik 50 kısı atlıyor bi sız akıllısınız ben 4 sene ilaç kullandım bir şey bilmiyorum bi bunlar akıllı bende dıyorum kı ne bok yıyorsanız yıyın senin ne ilac kullandıgın benı ılgılendırmıyor benı alakadar etmez dedigimi uygularsan senın hastalıgın gecer kullanmazsan doktora gider gider durursun hiçbir şey de olmaz burda sohbet konusu acıldıysa doktorun kararının yanında forum üyelerinin yorumları da merak edilmiş ki böyle bir konu açılmış bende tavsıyemı yazıyorum adam ordan doktorun dedigini yap diyor bu devirde kımseye iyilik yapılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...