Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Psikiyatri 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,301
1,764
113
Yaygın Anksiyete Bozukluğu Nedir? Yaygın Anksiyete Bozukluğu (YAB) olan kişilerde ise “sürekli, aşırı ve durumla uygun olmayan bir endişe durumu” söz konusudur. Aşırı endişe, kişinin günlük yaşamını olumsuz yönde etkiler ve hatta olağan yaşam etkinliklerini sürdürmesini engeller.
Vallahi ben bu

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,038
113
Yaygın Anksiyete Bozukluğu Nedir? Yaygın Anksiyete Bozukluğu (YAB) olan kişilerde ise “sürekli, aşırı ve durumla uygun olmayan bir endişe durumu” söz konusudur. Aşırı endişe, kişinin günlük yaşamını olumsuz yönde etkiler ve hatta olağan yaşam etkinliklerini sürdürmesini engeller.
4 yıl önce tedavi ile atlattım bu hastalığı

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,097
7,857
113
Selam beyler bugün dediğim gibi doktora gittim selectra ve cedrina adında iki ilaç verdi bağımlılık yaparmı bunlar daha önce kullanan var mı
Cedrina uyku için selectra da beyini pasif hale getirmek için asıl nokrevi yazmasi lazımdı redepra ile

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,301
1,764
113
bu ilacı kullanma bir yerlerden bul eczane yazmayabilir ama prozac bul günde sabah aksam 1er olmak üzere kullan 1 aya hiçbir şeyin kalmaz benden sana tavsıye
Bunlar hayretmezse onu kullancam belki düşük mg yi bilerek vermiştir

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,038
113
bu ilacı kullanma bir yerlerden bul eczane yazmayabilir ama prozac bul günde sabah aksam 1er olmak üzere kullan 1 aya hiçbir şeyin kalmaz benden sana tavsıye
Nerden bulacak, bilip bilmeden yanlış yönlendirme insanları, doktorun yazmadığı ilacı nasıl kullanacak. Her ilaç her insana başka etki yapar. Bazen doktor 10 kez ilaç değiştiriyor doğru ilacı bulana kadar.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,608
22,490
113
Nerden bulacak, bilip bilmeden yanlış yönlendirme insanları, doktorun yazmadığı ilacı nasıl kullanacak. Her ilaç her insana başka etki yapar. Bazen doktor 10 kez ilaç değiştiriyor doğru ilacı bulana kadar.
bırader biz bu isin ustadıyız bos adamlar değiliz prozac ağır bir ilaç değil zaten 50 mg saçma sapan bir ilacı yazıp göndermiş doktor bunu başından birkaç ay sonra geri gel demiştir buna sorup dozunu arttıracak büyük ihtimalle cunku 50 mg bi boka yaramaz ben aklı vereyım de alıp kullanmak ona kalmış

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,038
113
bırader biz bu isin ustadıyız bos adamlar değiliz prozac ağır bir ilaç değil zaten 50 mg saçma sapan bir ilacı yazıp göndermiş doktor bunu başından birkaç ay sonra geri gel demiştir buna sorup dozunu arttıracak büyük ihtimalle cunku 50 mg bi boka yaramaz ben aklı vereyım de alıp kullanmak ona kalmış
Kardeşim senin bahsettiğin ilaç antidepresan. Bu tür ilaçlar 1 tane alayım iyi olayım tarzı ilaçlar değil. Düzenli kullanımla belki 3 ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. Bir de bu ilacı bırakması var. Yerden yere vurur adamı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,608
22,490
113
Kardeşim senin bahsettiğin ilaç antidepresan. Bu tür ilaçlar 1 tane alayım iyi olayım tarzı ilaçlar değil. Düzenli kullanımla belki 3 ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. Bir de bu ilacı bırakması var. Yerden yere vurur adamı
kendi bilir kımseye zorla ilac kullandıracak degilim ama prozac gibi hafif bir ilacın kımsede yan etkı yaptıgını daha duymadım

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,301
1,764
113
Benim bunun gibi çok büyük bir sorunum yok dost doktor işi biliyor gibime geldi adam direk bunları yazdı çünki fazla soru da sormadı uyku problemim var yani fazla büyütülecek bişey değil eğer olmazsa başka bişey deneriz artık 😁

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
783
367
83
Smyra yi lyrixa icenlerde kullanıyor lyrica nıyetıne alışırsan sürekli vücit ister kullanmadıgın zMan mutsuzluk hslsizlik birakir üstünde

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,608
22,490
113
Olm abartma la antidepresan lık bi şey değil benimki tik ve uykusuzluk kumar bide 😑
birader yukarıda anksiyete tanımına evet bu ben yazmadın mı dalga mı geçiyorsun bu belirtiler mevcutsa antidepresan kullanman gerekli zaten sana parol mu yazacaktı doktor beklentı ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...