Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Psikiyatri 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
1,032
113
Ortadan kırsam eczacının dediği gibi bide bu bi anda bırakamazsın falan diyolar ne oluyor ki mesela sorunum çözülünce bıraksam
İlk 1 hafta yarısını kullan sonra tam kullanırsın. Bırakılmıycak kadar ağır bi ilaç değil. Ama kendin bırakma, doktora git o azalta azalta bıraktırır,

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,467
22,286
113
Hiç bi bok demedi ibne özelimi anlattım anlattım bunları verdi
225 lik symra kullandım ben 4 sene, artık kullanmıyorum da ilk 1 hafta tuhaf hissedebilirsin kendını ve hiçbir şey düşünmezsin yatar uyursun tabii alıskanlık yaparsa ilacı kullanmadığın zaman büyük problem yaşarsın nöbet olasılığı falan yüksek bence kullanma

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,299
1,763
113
İlk 1 hafta yarısını kullan sonra tam kullanırsın. Bırakılmıycak kadar ağır bi ilaç değil. Ama kendin bırakma, doktora git o azalta azalta bıraktırır,
Diğeri içinde aynısı geçerli mi acaba dost onun mg biraz daha düşük ama onun üstünde kaygı ve psikiyatri sorunları diyor gelecek kaygısı depresyon vs yazıyordu üstünde

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,299
1,763
113
225 lik symra kullandım ben 4 sene, artık kullanmıyorum da ilk 1 hafta tuhaf hissedebilirsin kendını ve hiçbir şey düşünmezsin yatar uyursun tabii alıskanlık yaparsa ilacı kullanmadığın zaman büyük problem yaşarsın nöbet olasılığı falan yüksek bence kullanma
Bunun mg düşük dediler de bide ortadan kır kullan dediler uyku sorunum çözülsün yeter bide tik var bu kumar yüzünden o tikler için de verdi sakinleştirici etkisi var dedi

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,299
1,763
113
50 mgdan hiçbir şey olmaz kırmana gerek yok
Bu cidden tiklere iyi gelir mi la vallaha rezil oluyom millet içinde stres kumarın bıraktığı stres yüzünden mahvetti beni bi ara sevgilim bile taşak geçiyordu keşke ozaman gitseydim

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,467
22,286
113
Bu cidden tiklere iyi gelir mi la vallaha rezil oluyom millet içinde stres kumarın bıraktığı stres yüzünden mahvetti beni bi ara sevgilim bile taşak geçiyordu keşke ozaman gitseydim
tiklere iyi gelebilir anksiyete bozukluğun olduğu kesin ondan dolayı toplum içerisinde rahatlamanı sağlayabilir fakat 50 mg ne kadar etkı eder bilemıcem

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,299
1,763
113
tiklere iyi gelebilir anksiyete bozukluğun olduğu kesin ondan dolayı toplum içerisinde rahatlamanı sağlayabilir fakat 50 mg ne kadar etkı eder bilemıcem
Çok abartı değil de ufak bile yardımcı olsa gerisini ben hallederim normalde iradesi çok güçlü bir adamdım 2 gece rulette akıl almaz para kaybettim ondan sonra bu tikler ortaya çıktı hiç olmamıştı bu zamana kadar anksiyete ne oluyor?

asooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
80
28
Selectra 150 mg kullanıyorum reis günlük sıkıntı yok devam

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,467
22,286
113
Çok abartı değil de ufak bile yardımcı olsa gerisini ben hallederim normalde iradesi çok güçlü bir adamdım 2 gece rulette akıl almaz para kaybettim ondan sonra bu tikler ortaya çıktı hiç olmamıştı bu zamana kadar anksiyete ne oluyor?
Yaygın Anksiyete Bozukluğu Nedir? Yaygın Anksiyete Bozukluğu (YAB) olan kişilerde ise “sürekli, aşırı ve durumla uygun olmayan bir endişe durumu” söz konusudur. Aşırı endişe, kişinin günlük yaşamını olumsuz yönde etkiler ve hatta olağan yaşam etkinliklerini sürdürmesini engeller.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,299
1,763
113
Aga ben bide creatin ve protein tozu kullanmıyorum bayadır bunlarda aksine enerji veren maddeler magnezyum ve k3 vitamini alıyorum bunun bıraktığı halsizliği onlar azaltır mı acaba zaten mal gibiyim amk bide bu haksizlik yaparsa mecalim kalmas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...