- 3,301
- 1,763
- 113
Selam beyler bugün dediğim gibi doktora gittim selectra ve cedrina adında iki ilaç verdi bağımlılık yaparmı bunlar daha önce kullanan var mı
Kırmızı reçetelimi bunlar kral. Cedrina tanıdık geliyorSelam beyler bugün dediğim gibi doktora gittim selectra ve cedrina adında iki ilaç verdi bağımlılık yaparmı bunlar daha önce kullanan var mı
Psikolog daha çok psikolojini Bozar emin olSelam beyler bugün dediğim gibi doktora gittim selectra ve cedrina adında iki ilaç verdi bağımlılık yaparmı bunlar daha önce kullanan var mı
Reis yanlış anlama bu bizim toplumda çok götten sıkma bi laf .. adam zaten dibin dibinde psikolog iyiyse tedavi iyi gelirPsikolog daha çok psikolojini Bozar emin ol
Öyle dedi eczacı zaten huylandım bende uyku problemim çok var halsizimSana tavsiyem zor durumda değilsen çok kullanma dost bırakması da zor oluyor
Gece 3-4 de uyuyorum cedrina uyku yaparsa kullanabilirimReis yanlış anlama bu bizim toplumda çok götten sıkma bi laf .. adam zaten dibin dibinde psikolog iyiyse tedavi iyi gelir
Hiç bi bok demedi ibne özelimi anlattım anlattım bunları verdiselectra yapar geçmişte symra vs kullanmıs biri olarak tavsiye etmem teşhis olarak ne koydu
Bilmiyorum ustaKırmızı reçetelimi bunlar kral. Cedrina tanıdık geliyor
Kaç mg dost ben her akşam 50 mg kullanıyorumÖyle dedi eczacı zaten huylandım bende uyku problemim çok var halsizim
Geçmiş olsun bnm bilgim yok dostSelam beyler bugün dediğim gibi doktora gittim selectra ve cedrina adında iki ilaç verdi bağımlılık yaparmı bunlar daha önce kullanan var mı
Uyku problemi çok fena var iyi uyutuyosa kullanılır da bağımlılık yaparmı işte spora gidiyorum halsizlik vs dediler bide o çok huylandırdı beniCedrina dediğin ketiapin iyi uyku yapar, selectra kullanmadım da genelde alkol bağımlılığı için veriyorlar.
Bana da 50 verdi ama eczacı çok kötü değilse durumun ortadan kır kullan ağır ilaç dediKaç mg dost ben her akşam 50 mg kullanıyorum
Mg yüksekse ertesi gün halsizlik yaparUyku problemi çok fena var iyi uyutuyosa kullanılır da bağımlılık yaparmı işte spora gidiyorum halsizlik vs dediler bide o çok huylandırdı beni
İlk 1 hafta biraz ağırlık yapar sonra alışırsın 50 mg yüksek değil,Bana da 50 verdi ama eczacı çok kötü değilse durumun ortadan kır kullan ağır ilaç dedi
Ortadan kırsam eczacının dediği gibi bide bu bi anda bırakamazsın falan diyolar ne oluyor ki mesela sorunum çözülünce bıraksamMg yüksekse ertesi gün halsizlik yapar