- 37,000
- 26,259
- 113
@Erhan2121 🍀😍
Sağol kral hayırlı geceler sana daBol şanslar kardeşim hayırlı geceler
Zaten rullyın banı kalksın bı sohbet konusu düşünüyoruz ya da siz açarsınız farketmezBende adminlere etiket attim daha ban atmadilar o konudan kurtulmak sart
Konudan yasaklandıgım yazı, adam kazancını söylüyor tebrikler demek yerine güle güle alaycı şekilde yazıyorlar iyi oldu yasaklanmamBende adminlere etiket attim daha ban atmadilar o konudan kurtulmak sart
Davet etiketi beklerim kardeşim 😎Zaten rullyın banı kalksın bı sohbet konusu düşünüyoruz ya da siz açarsınız farketmez
23 ünü bekliyoruz 🙂Davet etiketi beklerim kardeşim 😎
Aktif 2 sene geçirdim o konuda gecen sene guzeldi bu sene isler boka sardı resmen ben 2 sene boyunca muhabbet ettiğim adama laf ediyorum adam dhaa 2 aydır konuda geçmişi bilmeden gelip beni yargılıyorKonudan yasaklandıgım yazı, adam kazancını söylüyor tebrikler demek yerine güle güle alaycı şekilde yazıyorlar iyi oldu yasaklanmam
Aynen yeni bir konu sart artik dostZaten rullyın banı kalksın bı sohbet konusu düşünüyoruz ya da siz açarsınız farketmez
Benim kimseyle aram kötü değil arada belki sarar diye uğruyordum şikayet edip durdular yönetime ne para transferim oldu ne de bir küfür argo "dansöz kelimesi " Eğer küfürse etmişim demektirAktif 2 sene geçirdim o konuda gecen sene guzeldi bu sene isler boka sardı resmen ben 2 sene boyunca muhabbet ettiğim adama laf ediyorum adam dhaa 2 aydır konuda geçmişi bilmeden gelip beni yargılıyor
Sal gitsin o konuyu dost bosver takılmaBenim kimseyle aram kötü değil arada belki sarar diye uğruyordum şikayet edip durdular yönetime ne para transferim oldu ne de bir küfür argo "dansöz kelimesi " Eğer küfürse etmişim demektir
Bol şanslarGelirse NBA
Bol şanslarGelirse NBA
Bro son 1.30da 11 fark vardı o sürede çok garip şeyler oldu 😁 30 sn var belki cevirir3. Periyot 11 fark yedi lose burası bu hafta bütün şansı kullandık ufak attık iyikide
Vaşırı zor üçlüğü yemıcekti sağlık olsun kayıpla denicez bişiler gece daha yükleme yapmam yeterince şansı kullandım şu sıralar 🙂 özel falan kovalarımBro son 1.30da 11 fark vardı o sürede çok garip şeyler oldu 😁 30 sn var belki cevirir
2/2 atsa öyle olacaktı ama süre kalmadıberabere bitecek
Ev biraz fazla risk alıp yine 3 denedi 2 desene ihtimal olurdu dep 6da 1 serbest attı son 1 dkdaBro son 1.30da 11 fark vardı o sürede çok garip şeyler oldu 😁 30 sn var belki cevirir
3 denicekler2/2 atsa öyle olacaktı ama süre kalmadı
Dep faul yapıyor maç kazanmak ıcın3 denicekler