- 24,220
- 17,201
- 113
Tm daha uzatmaya gerek yok canooOndada sorun var benim konumda kimse kimseye saygısızlık edemez izin vermem buna oda vermeyecek
Tm daha uzatmaya gerek yok canooOndada sorun var benim konumda kimse kimseye saygısızlık edemez izin vermem buna oda vermeyecek
Valla bence üst gir bunlarda iki gündür asla favoriler almıyor baremde2.sete altmı girsem dep ıyı baslayıp sıctı devam eder gıbı
Bi bak maca dost ona göre karar verirsin2.sete altmı girsem dep ıyı baslayıp sıctı devam eder gıbı
Sen nereye dost takip et rolü boşverTamam kusura bakmasın kimse hayırlı geceler herkese
Değiş maçı bence2.sete altmı girsem dep ıyı baslayıp sıctı devam eder gıbı
Sen gidersen ben.olurum.gitmee nolurr 😂😂🥰🥰Tamam kusura bakmasın kimse hayırlı geceler herkese
bencede rısk almayayım bu macıDeğiş maçı bence
Neyse benin rolleri çok takip etti nezaketen bende takip edeyim dost saolSen nereye dost takip et rolü boşver
Başkan yanlış anlama bak bir iki arkadaş arkamdan değişik değişik konuşuyor sen uyar ben uyarmiyim daha kimseye saygisizligim olmamistir bu forumda taniyanda tanır bilende bilir herkes kendi işine baksın bir iki arkadaş var kendilerini böyle üst perdeden satıyor birsey sanıyor sen uyar bize kalmasın ben seni çok iyi anlıyorum ama insanları zorlamasinlarBeyler geceniz güzel olsun..
Huzur kaçmasın LÜTFEN.
Tamam dur burdayimSen gidersen ben.olurum.gitmee nolurr 😂😂🥰🥰
Bi maclara bak dost sakin sakin aacele etmebencede rısk almayayım bu macı
valla 4 5 ksııye konudan yasaklandınız mesajıBirazdan toplu kıyım olacak
Vaziyet alın ortalık karışacakBirazdan toplu kıyım olacak
Erhan sussana.erhannnYaw git isine bak ben senlen vakit kaybetmiyim
Konuda kalmaya bilir bir hafta bir tatil yaptirabilirvalla 4 5 ksııye konudan yasaklandınız mesajı