- 36,835
- 25,299
- 113
Ne parası loatıyorum siteye dostlar paryı
Ne parası loatıyorum siteye dostlar paryı
burdaki mac sonuclanmıcak oyuzden ordan gelmesını bekleyecegıme baska siteye atarımNe parası lo
Bakiye düşünce Jokerden çek dostum 2,2 yi gece 3 ten sonra çekim yok dediklerine bakma ödüyorlarburdaki mac sonuclanmıcak oyuzden ordan gelmesını bekleyecegıme baska siteye atarım
cekerım sıkıntı yokBakiye düşünce Jokerden çek dostum 2,2 yi gece 3 ten sonra çekim yok dediklerine bakma ödüyorlar
Düşmez diyo işte maç sonuçlandırılmaz diye. Düşerse çekerim beklemeyelim diyoBakiye düşünce Jokerden çek dostum 2,2 yi gece 3 ten sonra çekim yok dediklerine bakma ödüyorlar
Anladım can Ahmet ben başka bir şeyden bahsettim 3 e kadar çekim diyor site fakat ödüyor diyorum.Düşmez diyo işte maç sonuçlandırılmaz diye. Düşerse çekerim beklemeyelim diyo
Bu joker bu promoyu kaldırır yakında. Freebeti canlıdan oynatmıyo artıkAnladım can Ahmet ben başka bir şeyden bahsettim 3 e kadar çekim diyor site fakat ödüyor diyorum.
dün gece 6da zar zor cektık ecel terleri doktuk cekım odendı yazmasına ragmen 2 saate yakın gelmedi paraAnladım can Ahmet ben başka bir şeyden bahsettim 3 e kadar çekim diyor site fakat ödüyor diyorum.
yavas yavas zorlastırıyorlarBu joker bu promoyu kaldırır yakında. Freebeti canlıdan oynatmıyo artık
Kanka bunlarda 3 4 dakikalarda Alcan ne yapacağı belli olmuyor umarım 2 dakika boş gecerEkli dosyayı görüntüle 885796
Risk aldık mola sonrası sogurlar umarım
ilk 2 dakika alcaktım barem oynadıgı ıcın zırtbırt alamadımKanka bunlarda 3 4 dakikalarda Alcan ne yapacağı belli olmuyor umarım 2 dakika boş gecer
Neyse bakalım bu umut boş geçmeleriilk 2 dakika alcaktım barem oynadıgı ıcın zırtbırt alamadım
2dk boş geçse bile üst olabilir çok attılarkötü seçim yaptım bu tarz maclarada oynamazdım aslında