- 45,810
- 34,579
- 113
Yoo almadıkDost bunlar aldı hak geçmesin
Zeisy
Malatyali44
Gfbarmy35
Metings1905
Yoo almadıkDost bunlar aldı hak geçmesin
Zeisy
Malatyali44
Gfbarmy35
Metings1905
Hemde kişi başı 1 k aldılarYoo almadık
Yok be yarım saat sürdü kuponda hatırlatma şimdi onu sinir oluyorum jojoya 4 saatte ödedi şerefsizler 🤦🏻♂️Haram sana da yaramıyor Narutom. Jojo 1k bakiyesini 50 saniyede bitirdin
ElhamdullahHemde kişi başı 1 k aldılar
Dost bunlar aldı hak geçmesin
Zeisy
Malatyali44
Gfbarmy35
Metings1905
Kanka en iyisi sen isimleri al çekiliş yap kime çıkarsa ona ver bu kavga bitmez burdaSictim kanka Max vermiyor diye
AfiyetkeeeeeElhamdullah
Dost boşver alsınlar takma bu kadar. Bugün onlar alır yarın biz alırız ondan sonra onlar dağıtır ondan sonra biz dağıtırız öyle geçinip gideriz 🥸Hemde kişi başı 1 k aldılar
Dm den yazdi dostumuz liste yapiyorumİstemiyorum
Kanka en iyisi sen isimleri al çekiliş yap kime çıkarsa ona ver bu kavga bitmez burda
Dur daha max alan arkadas atıcakAfiyetkeeeee
Biz çok dağıttık haşimim şöyle 300 k vursam 20 kişi 1 k dağıtıp gidecemDost boşver alsınlar takma bu kadar. Bugün onlar alır yarın biz alırız ondan sonra onlar dağıtır ondan sonra biz dağıtırız öyle geçinip gideriz 🥸
Çekimi gelmiş mi 100 kDm den yazdi dostumuz liste yapiyorum
Eline sağlık hoca efendiDm den yazdi dostumuz liste yapiyorum
300k deme 😂Biz çok dağıttık haşimim şöyle 300 k vursam 20 kişi 1 k dağıtıp gidecem
Sıkıldım forumdan sıkıntıdan gelip gidiyorum300k deme 😂
Allah bilir dost. O çekim gelmez benceÇekimi gelmiş mi 100 k
Listeye beni de alacakmışsın arayıp öyle söyledi gece gece ne arıyon diye azarladım hattaDm den yazdi dostumuz liste yapiyorum
Listeyi adaleti ile nam yapmış @Metings1905 hocama devrettimListeye beni de alacakmışsın arayıp öyle söyledi gece gece ne arıyon diye azarladım hatta
Dağıtması da değilim İnşallah gelir benimde zamanında öyle çok kaldı para sitelerde umarım adam alır hakkaniyetli şekilde isim aldın 7 8 kişi çekiliş yapsın kimse çıkarsa kimse sorun çıkarmaz diye dusunuyorumAllah bilir dost. O çekim gelmez bence