- 19,336
- 14,200
- 113
Dünya Kupasına gidelim de yeterki Barış Alper olmasa da olur dostBarış alperin rövaşatası girecekti
Dünya Kupasına gidelim de yeterki Barış Alper olmasa da olur dostBarış alperin rövaşatası girecekti
Alındı bilee tahsilatiiHaşim bekle bi dostumuz 3 kişiye 1 k roll parası atacak
Bay yusuflusofuoğlu olayına benzemez demiHaşim bekle bi dostumuz 3 kişiye 1 k roll parası atacak
Ordada yoksun bız varız @zeisy ben @Malatyali44Haşim bekle bi dostumuz 3 kişiye 1 k roll parası atacak
Tebrikler güle güle harcaİzlemek isteyene![]()
Gates of Olympus 1000 15000x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.cnpmciozgh.net
doğru seçim@Metings1905 dost 1.adımdan beri takip eden dostları listelermisin kimse metinin listelemesine sorun cıkaracagını sanmıyorum
Hayırlı olsun bizde bir k alacazAlındı bilee tahsilatii
Ellerine sağlık 🧡Ordada yoksun bız varız @zeisy ben @Malatyali44
Metin Hocamın müridi olarak aynen katılıyorumOrdada yoksun bız varız @zeisy ben @Malatyali44
Yok knka dostumuz sağlamBay yusuflusofuoğlu olayına benzemez demi
Ben bilmem o rövaşata girecekti tamda oturmuş ayağınaDünya Kupasına gidelim de yeterki Barış Alper olmasa da olur dost
Ksrdesım burdakı adaletın sımgesı olarak sanslı 3 arkadası ben secmek ısterımSictim kanka Max vermiyor diye
Oda alındı @Metings1905 vericekmissHayırlı olsun bizde bir k alacaz
Son durum ne varmi gelismeSictim kanka Max vermiyor diye
Arif efendi beni aradı arkadaşlar ben haram yemiyorum Haşim kardeşim yesin dedi ona göre para gelince halledersinizMetin Hocamın müridi olarak aynen katılıyorum
@ebs39 dost adaleti ile foruma yargı dağıtan Metin Hocama vekalet vermenizi talep ediyoruzKsrdesım burdakı adaletın sımgesı olarak sanslı 3 arkadası ben secmek ısterım
Dost bunlar aldı hak geçmesinSictim kanka Max vermiyor diye
Adana çekim bı gelsin hocam bari sen yapma@ebs39 dost adaleti ile foruma yargı dağıtan Metin Hocama vekalet vermenizi talep ediyoruz
Haram sana da yaramıyor Narutom. Jojo 1k bakiyesini 50 saniyede bitirdinArif efendi beni aradı arkadaşlar ben haram yemiyorum Haşim kardeşim yesin dedi ona göre para gelince halledersiniz