- 48,412
- 13,540
- 113
Arif Efendi tut börekleri 😁Böyle bir soru kalıbı yok beklerim niye nedir, ne yaparsan yap beni alintilama dost
Arif Efendi tut börekleri 😁Böyle bir soru kalıbı yok beklerim niye nedir, ne yaparsan yap beni alintilama dost
Evet ilk adimdan beri burdaydik 5 adımin ill afimindan beri5 te 5 won yaptı toplam maç sayısı olarak
Onaylanınca anında atarlar yuksek ılunca dıdık dıdık edıyolarKazancınız için tebrik ederiz işleminiz onaylandıktan sonra 1-15 dakika içinde para hesabınızda diyor
Bizde 3. Adımda geldi dost adım sayar gibisin MaşallahEvet ilk adimdan beri burdaydik 5 adımin ill afimindan beri![]()
Dost cevremde cok fazla yüklü cekim yapan var bu sitedenBaşkan ayıptır sorması sen bu siteyi nerden biliyosun
Adaletın keskın kılıcıyım@Metings1905 dost 1.adımdan beri takip eden dostları listelermisin kimse metinin listelemesine sorun cıkaracagını sanmıyorum
finans birimi şube müdürü dostumuz bizzat kendisi ilgilendi dostBaşkan ayıptır sorması sen bu siteyi nerden biliyosun
Ayıp be kardeş neyse hak yerini bulur illa bigün iyi geceler@Metings1905 dost 1.adımdan beri takip eden dostları listelermisin kimse metinin listelemesine sorun cıkaracagını sanmıyorum
Ve betcolarin icinde ödemede sorun yapmayacak ilk 10 siteden birisi diyebilirimBaşkan ayıptır sorması sen bu siteyi nerden biliyosun
Başladığından 4 kişiydik@Metings1905 dost 1.adımdan beri takip eden dostları listelermisin kimse metinin listelemesine sorun cıkaracagını sanmıyorum
Meto mu hic sevmem@Metings1905 dost 1.adımdan beri takip eden dostları listelermisin kimse metinin listelemesine sorun cıkaracagını sanmıyorum
Görüyonmu okadar destekle takip et liste dışı kal yazık yaMeto mu hic sevmem![]()
Metin Hocamın eski müridi olarak kendisine inancım tamdır evelallah@Metings1905 dost 1.adımdan beri takip eden dostları listelermisin kimse metinin listelemesine sorun cıkaracagını sanmıyorum
Dost ben buna güveniyordum bu toto olayı oldu biliyorsundur 25k kazandım o gün kapatıldığı gün onu vermediler ordan güvenimi kaybettimVe betcolarin icinde ödemede sorun yapmayacak ilk 10 siteden birisi diyebilirim
Yuri boyka gelir kimsede paran kalmazDost ben buna güveniyordum bu toto olayı oldu biliyorsundur 25k kazandım o gün kapatıldığı gün onu vermediler ordan güvenimi kaybettim
@zeisy@Metings1905 dost 1.adımdan beri takip eden dostları listelermisin kimse metinin listelemesine sorun cıkaracagını sanmıyorum
Hangi site vermediDost ben buna güveniyordum bu toto olayı oldu biliyorsundur 25k kazandım o gün kapatıldığı gün onu vermediler ordan güvenimi kaybettim
Ayıp be metin bizi eklemedin
Dost bu siteler etkinlik olduğunda bir bahane bulup vermeye biliyor ama ana paradan gelen kazanclari s.ke s.ke ödüyorlarDost ben buna güveniyordum bu toto olayı oldu biliyorsundur 25k kazandım o gün kapatıldığı gün onu vermediler ordan güvenimi kaybettim