- 44,131
- 43,063
- 113
Tamam dur dost uygundur attım ibansana atayım ozaman dost sen buradan devam edersin benim rollu takip edenlerle ortak bölüşürsünüz
Tamam dur dost uygundur attım ibansana atayım ozaman dost sen buradan devam edersin benim rollu takip edenlerle ortak bölüşürsünüz
Aynen bende onu soyleyecektim 2 veya 3 adim atılsın takip edenlere esit paylasilsin diyesana atayım ozaman dost sen buradan devam edersin benim rollu takip edenlerle ortak bölüşürsünüz
2 adım yap sal uykumuz geldı fırıncıTamam dur dost uygundur attım iban
Sende liste çıkar dost takip eden kaç kişiyiz ona göre bir hedef belirleyelimHerkes kendisini der dost senin secmen lazim
Gonderdigin hesap skntili talha senlik bise yok abicm bnm gonlun ferah olsun bnkada guvenlik icin sana o bildrmi atiyorbugun ilk defa atacaktım havale
O is bende sen 2 adim atta hallederiz senleSende liste çıkar dost takip eden kaç kişiyiz ona göre bir hedef belirleyelim
Uygundur öyle yapalim2 adım yap sal uykumuz geldı fırıncı
2 mız varız heralde baska kım vardıO is bende sen 2 adim atta hallederiz senle
Sabah beri burdayz metin 😂😂2 mız varız heralde baska kım vardı
2 adım attıgımızda burdamıydın?Sabah beri burdayz metin 😂😂
sagolasınGonderdigin hesap skntili talha senlik bise yok abicm bnm gonlun ferah olsun bnkada guvenlik icin sana o bildrmi atiyor
Girgir geciyom 😂✋2 adım attıgımızda burdamıydın?
Dur 2 adim atsin ona göre hallederiz dost2 mız varız heralde baska kım vardı
bol şanslar herkese hayırlı gecelerGeldi paramız atayım bir siteye geliyorum
Basarda uzun süredir batistayiz be kralSende liste çıkar dost takip eden kaç kişiyiz ona göre bir hedef belirleyelim
Bende vardım baştan beli2 mız varız heralde baska kım vardı
Eyv kesene bereketbol şanslar herkese hayırlı geceler