- 30,376
- 11,293
- 113
Hesabin bloke yemiş olabilir
Hesabin bloke yemiş olabilir
Ne diyor hata ne veriyor ?sorunu bilen varmı blokemi oldu acaba hespa
Nası ya mobilden mi reis
başkasına atabiliyorumHesabin bloke yemiş olabilir
Adayım rolebeyler birinize 500 atayım o kendi rollunu açsın bi bok var ama bende anlamadım kendi aranızda pay edersiniz kazanç olrusa
Yeni bir kısıtlama geliyor bankalara çoğuna geldi bu ödeme şirketi hesaplarına günde maç 3 kere ödeme sınırı getirdiler belki ona takılmıştırsorunu bilen varmı blokemi oldu acaba hespa
Aynen dost tebrikler kar kardırburda bırakıyorum rollu maalesef kendı ıstegım dısında
Uygulamalarda guncelleme olabir heaablarindabaşkasına atabiliyorum
bugun ilk defa atacaktım havaleYeni bir kısıtlama geliyor bankalara çoğuna geldi bu ödeme şirketi hesaplarına günde maç 3 kere ödeme sınırı getirdiler belki ona takılmıştır
Ben yapabilirim istersenbeyler birinize 500 atayım o kendi rollunu açsın bi bok var ama bende anlamadım kendi aranızda pay edersiniz kazanç olrusa
Ben acayım kankabeyler birinize 500 atayım o kendi rollunu açsın bi bok var ama bende anlamadım kendi aranızda pay edersiniz kazanç olrusa
siz kendiniz karar verin aranızda burdan devam edersiniz rolle dısardan katılım yapmadan kendi aranızda halledersinizBen yapabilirim istersen
Iban attımmı burdan devam ederızsiz kendiniz karar verin aranızda burdan devam edersiniz rolle dısardan katılım yapmadan kendi aranızda halledersiniz
Bol şanslar dostumçekim geldi dostlar başlıyoruz birazdan
Onu bize bırakma kavga çıkar sen seç birini gönder dostsiz kendiniz karar verin aranızda burdan devam edersiniz rolle dısardan katılım yapmadan kendi aranızda halledersiniz
Herkes kendisini der dost senin secmen lazimsiz kendiniz karar verin aranızda burdan devam edersiniz rolle dısardan katılım yapmadan kendi aranızda halledersiniz
sana atayım ozaman dost sen buradan devam edersin benim rollu takip edenlerle ortak bölüşürsünüzOnu bize bırakma kavga çıkar sen seç birini gönder dost