- 5,720
- 1,649
- 113
bol şans dost
bol şans dost
Vicdansız bunlar özellikle @JoeQuanqa ve @wasil biri daha var ona etiket atmayacağım 🤨Ins utaniyorsundur @wasil 230 a dostumuz konu açıyor az destek olsana paralarını mezarami goturecen çok ayıp puaha
Yok arkadaş kasayi komple bana versen daha seninle barışmam, küstümGelsene kardeşim
Bi tane normal adam yok yeminleYok arkadaş kasayi komple bana versen daha seninle barışmam, küstüm
-Latif Doğan
Normal adamin burda ne işi var. 🤣🤣Bi tane normal adam yok yeminle
@wasil sana diyorNormal adamin burda ne işi var. 🤣🤣
Kanka hastayım hiç tadım yok vallaVicdansız bunlar özellikle @JoeQuanqa ve @wasil biri daha var ona etiket atmayacağım 🤨
Geçmiş olsun kankam..Kanka hastayım hiç tadım yok valla
Kalbimi kirdigin icin bu maci yetkililere bildiriyorum alta yonlendiriyorum. 🤣🤣
Saollasın kanka yeni yıl modum 0 sana bolşansGeçmiş olsun kankam..
Bunu hakaret kabul ederim kendi adına konuş dost puahaNormal adamin burda ne işi var. 🤣🤣
2026 icin sarj oluyor, nerde görsem tanırım.Saollasın kanka yeni yıl modum 0 sana bolşans
Hahahahah yeni yıla parasız girdikIns utaniyorsundur @wasil 230 a dostumuz konu açıyor az destek olsana paralarını mezarami goturecen çok ayıp puaha
Bol şanslar
En normalimiz sensen pipiyi tuttuk hahahaBunu hakaret kabul ederim kendi adına konuş dost puaha
Ya çen intikam icin yemin mi ettin çennn phahaahBeni hep hor gördüler, itelediler, örselediler. Fakirim diye bunlar oldu hep ... Gün intikam vakti
- fakirlerin babası passion90
Kim onlar söyle şaplak atyımBeni hep hor gördüler, itelediler, örselediler. Fakirim diye bunlar oldu hep ... Gün intikam vakti
- fakirlerin babası passion90
Teşekkürler dost hoş geldin 🙂Bol sans dost