Nedirİstek varsa atayım
Yollaİstek varsa atayım
Atma kral yasakBeyler bı yayıncı linki atcagım uye olun gunluk 90 TL 2 dolar toplam 10 gun boyunca alıyorsunuz cekım limiti yok isterseniz oynamayın biriktirmek serbest en son hepsını cekım yapabilirsınız
Günceli muammaGunceli ne bunun
Kral yanlış anlama belki 2 senedir çeviriyorum bu botu 50x4 dışında fs vermiyor dedigin nakit ödülleri de stokları yenilediginde alabiliyorsun min 6 max 8 saniye aktif kalıyor o stoklarda yanlış bilgilendirme yapmaÇevrimsiz ve Sınırsız çekimli fs ve nakit veriyor.
75x2 yada 50x6 fs veriyor
![]()
Bia Bonus Botu
⚡ Biabet Bonus Bot’a Hoş Geldin! 🎁 Her 8 saatte 25 spin seni bekliyor! 🎰 Çarkı çevir, Ödülleri Kazan!t.me
Gunceli ne bunun
Nasıl knk mesaj attımBeyler bı yayıncı linki atcagım uye olun gunluk 90 TL 2 dolar toplam 10 gun boyunca alıyorsunuz cekım limiti yok isterseniz oynamayın biriktirmek serbest en son hepsını cekım yapabilirsınız
Link yoncabetNasıl knk mesaj attım
Vallahi ben ayda 3 4 defa yakalıyorum fs ve 2 defa çekim verdim ayriyeten mağazada puanlarla onlarca defa nakit almışımKral yanlış anlama belki 2 senedir çeviriyorum bu botu 50x4 dışında fs vermiyor dedigin nakit ödülleri de stokları yenilediginde alabiliyorsun min 6 max 8 saniye aktif kalıyor o stoklarda yanlış bilgilendirme yapma
Saol dost ama linke girmiyor eror diyor