Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu ParmaBet 1000₺ Deneme Bonusu

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,200
1,982
113
Bu siteye bir senede 200 k yatırımım geçkindir tam fiyasko en son benı engelledıler

reviags

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
27
18
Beyler bı yayıncı linki atcagım uye olun gunluk 90 TL 2 dolar toplam 10 gun boyunca alıyorsunuz cekım limiti yok isterseniz oynamayın biriktirmek serbest en son hepsını cekım yapabilirsınız

reviags

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
27
18
Telegram veya watshap iletişime gecin zere Bi kazancım varsa adam degılım

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,000
609
113
Güncel link bilen varmı agalar

C15H10N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
247
83
Çevrimsiz ve Sınırsız çekimli fs ve nakit veriyor.

75x2 yada 50x6 fs veriyor

Kral yanlış anlama belki 2 senedir çeviriyorum bu botu 50x4 dışında fs vermiyor dedigin nakit ödülleri de stokları yenilediginde alabiliyorsun min 6 max 8 saniye aktif kalıyor o stoklarda yanlış bilgilendirme yapma

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,649
712
113
Beyler bı yayıncı linki atcagım uye olun gunluk 90 TL 2 dolar toplam 10 gun boyunca alıyorsunuz cekım limiti yok isterseniz oynamayın biriktirmek serbest en son hepsını cekım yapabilirsınız
Nasıl knk mesaj attım

nizam123

Üye
Yeni Üye
25
4
3
Kral yanlış anlama belki 2 senedir çeviriyorum bu botu 50x4 dışında fs vermiyor dedigin nakit ödülleri de stokları yenilediginde alabiliyorsun min 6 max 8 saniye aktif kalıyor o stoklarda yanlış bilgilendirme yapma
Vallahi ben ayda 3 4 defa yakalıyorum fs ve 2 defa çekim verdim ayriyeten mağazada puanlarla onlarca defa nakit almışım

Yoksa paylaşmadım.