- 7,371
- 2,910
- 113
Bu ara hiç iyi gitmiyor para geçmiyor elime şansım mı yok diyorum bu bataklıktan nasıl çıkarım
Oynama calısBu ara hiç iyi gitmiyor para geçmiyor elime şansım mı yok diyorum bu bataklıktan nasıl çıkarım
Reis özel nedenlerim var aileye de yük olmak istemiyorumOynama calıs
Kardeşim burada telefonla param yok yazabiliyorsan özel nedende bahanedir sen şuna desene beleş para varken niye çalışayım eee oda biryere kadar vermeden almak Allah'a mahsus kusura bakmaReis özel nedenlerim var aileye de yük olmak istemiyorum
Reis hastalığın nesi bahaneKardeşim burada telefonla param yok yazabiliyorsan özel nedende bahanedir sen şuna desene beleş para varken niye çalışayım eee oda biryere kadar vermeden almak Allah'a mahsus kusura bakma
Hastayken kumar Oynama hasta adam secde basında sifa isterReis hastalığın nesi bahane
Valla dost forumda kime çalış desen sonucunda hastayım diyor ben bir tane çalış lafını dedikten sonra hasta değilim diyeni duymadım onun için pek inandırıcı gelmiyor kusura bakma , sizin hastalık dediğiniz bağımlılığın vermiş olduğu stres kaygı ve çalışmama isteği başka birşey değil.Reis hastalığın nesi bahane
O laftan anlamaz 😂Reis hastalığın nesi bahane
adama füze attın hahhaaValla dost forumda kime çalış desen sonucunda hastayım diyor ben bir tane çalış lafını dedikten sonra hasta değilim diyeni duymadım onun için pek inandırıcı gelmiyor kusura bakma , sizin hastalık dediğiniz bağımlılığın vermiş olduğu stres kaygı ve çalışmama isteği başka birşey değil.
😂🤣😂🤣😂adama füze attın hahhaa
Hastalığın nedir ?Reis hastalığın nesi bahane
Yaşadığın yokluğu yokluk zannetmişsin sen ondan böyle üstünlük konuşmaların insan gibi bir kaç laf görmeye çalışıyorum üste çıkmaya çalışma başka konulara bulaşValla dost forumda kime çalış desen sonucunda hastayım diyor ben bir tane çalış lafını dedikten sonra hasta değilim diyeni duymadım onun için pek inandırıcı gelmiyor kusura bakma , sizin hastalık dediğiniz bağımlılığın vermiş olduğu stres kaygı ve çalışmama isteği başka birşey değil.
adam hastayım demiş hala bahane allah cart curt boşu bırakın çok biliyorsunuzKardeşim burada telefonla param yok yazabiliyorsan özel nedende bahanedir sen şuna desene beleş para varken niye çalışayım eee oda biryere kadar vermeden almak Allah'a mahsus kusura bakma
Tansiyon,astımHastalığın nedir ?
Şu kadarcık 👌 aklınla bana öğüt vermeye çalışıyorsun yapma lütfenDost acı söyler iyi forumlar
Aç kalan insan açım demez,fakir insan param yok demez bunu huy edinen insanlar der gerçekten parası olmayan ekmeğe muhtaç olan insanında kumar forumunda işi olmaz iyi geceler
Bak hastalığı tansiyon astım mış bende astım hastasıyım ağır işte çalışıyordum yeni güvenlik oldum yani birşeyleri bilerek konuşuyoruz sen sinyalin farkında değilsin fazla acıma bende sen gibiydim forumda neler gördüm bir bilsentelefonunu çıkar diyen dinolar basmış forumu