- 48,346
- 13,508
- 113
Ben bilmem geldim 🤣Burdan ekmek çıkmaz gibi kanka çünkü tüm kurtlar burda puaha
Ben bilmem geldim 🤣Burdan ekmek çıkmaz gibi kanka çünkü tüm kurtlar burda puaha
Yerime yapanlar var dost.Forum uzun zaman oldu cutamaniac resitali görmeyeli 7. Aya girdik![]()
Sen iyisin değil mi dost ara vermenin sebebi keyfidir umarım ...Yerime yapanlar var dost.
Kökten bırakma dıgımız sürece zorSümsük gibi hayat yaşıyoruz yazık günah hepimize
Gelir gibi böyle yavaş devam ederse9 da kal haydi son 4 dakika
Ban yemiştim. Baya dost Ban yemiş. Ya da bırakmışSen iyisin değil mi dost ara vermenin sebebi keyfidir umarım ...
Senin basket kuponunu sonradan gördüm o mac 170 sayiylan hemen hemen bitti ikinci yari açıldilar@Enişte bey kuponu gördün değilmi futbolu FB Beko 4 sayı ve Brugge yenilmese 80 k para oluyordu benim anladığım şansım birgün var birgün yok bundan sonra kazanırsam eğer bir gün aralıklı oynayacam devamlı böyle oluyor
Yemin ederim yine para kazan yine aralıklı oynamicaksin kalibimi basarim yıllardır bu dediğini burda ki hiç bir insan basaramamistir@Enişte bey kuponu gördün değilmi futbolu FB Beko 4 sayı ve Brugge yenilmese 80 k para oluyordu benim anladığım şansım birgün var birgün yok bundan sonra kazanırsam eğer bir gün aralıklı oynayacam devamlı böyle oluyor
Hayırlısı olsun sağlığın yerindeyse gerisi teferruatBan yemiştim. Baya dost Ban yemiş. Ya da bırakmış
Onların allah belasını versin @Erhan2121 Türk takımlara oynamayacam dahaSenin basket kuponunu sonradan gördüm o mac 170 sayiylan hemen hemen bitti ikinci yari açıldilar