- 44,210
- 43,085
- 113
Bol şans dost valla sen bu basket isinide masa tenisi gibi oynuyorsun maçı açmadan geliyor
Bol şans dost valla sen bu basket isinide masa tenisi gibi oynuyorsun maçı açmadan geliyor
Düzelir ins dostValla bilmiyorum kral nerden bakarsan bak konuya sacma geliyor
Hoşgeldin dost saygılar ....
Forum uzun zaman oldu cutamaniac resitali görmeyeli 7. Aya girdik
Bol şanslar Sırp golcü osmanovicŞu forumda birseyler dönüyor ama neyse herkes çok degisti ( bazıları hariç ) bazılari yüzünden kimse rolling bile açmıyor neyse herkese iyi forumlar bol sansssEkli dosyayı görüntüle 846942
Öğreniyosun500 e rol ac 3 adim at max 3k para kazaniyorsun ee forumda 20 tane adamlan samimi oluyorsun hangi adama ulasamazsan tavır yapıyor insan da en iyisi açmıyim diyor
Ooooo tam 42 de kalmış sidik zoruyla gelmişŞu forumda birseyler dönüyor ama neyse herkes çok degisti ( bazıları hariç ) bazılari yüzünden kimse rolling bile açmıyor neyse herkese iyi forumlar bol sansssEkli dosyayı görüntüle 846942
Hoşgeldin kralÖğreniyosun
Bol şans dostHoşgeldin kral
Öğrenmek degil neredeyse 3 sene olacak artık aktif forumda yim sadece bu sene forum çok değişti eskiden bu denli değildi ben gecen senelerde her gece nba varken rol açardım bir kişi bile dm atmazdı bana ama simdi isler değişti 300 e rol ac 2 adim at 50 kisi sıraya giriyorÖğreniyosun