- 7,675
- 3,338
- 113
Tamam reis birdaha kaybetme durumunda var kimsenin iyiliğini dusunmuycem tamam üstüne gelmeyinYabancı dili gelirştirmişsin
Tamam reis birdaha kaybetme durumunda var kimsenin iyiliğini dusunmuycem tamam üstüne gelmeyinYabancı dili gelirştirmişsin
Araya giren 1.50 lik dayı gibi girme gümzü vurcamYabancı dili gelirştirmişsin
Kim kimi koparirsaBurası survıvor kardeşim burası en zor survıvor hatta burda insan eti bile mübah
Reis TM üstüme gelmeBurası survıvor kardeşim burası en zor survıvor hatta burda insan eti bile mübah
@EşrefTEK80 sana zahmet bir dm atar mısın dostOhaaa 11 sayı attı la 2 dk da 🤣🤣 ulan bir tane normal kupon gelmiyor arkadaş ya
Ben 88-94 biter diye düşündüm adamlar 90-95 yapmoşOhaaa 11 sayı attı la 2 dk da 🤣🤣 ulan bir tane normal kupon gelmiyor arkadaş ya
Dost iyisindir insallah@EşrefTEK80 sana zahmet bir dm atar mısın dost
Adadan elendinizBen 88-94 biter diye düşündüm adamlar 90-95 yapmoş
Üstüne gelen yok onları ben desem mesela maçı takip etmem şahsenReis TM üstüme gelme
Dayılar çok tehlikeli geçen gün videolarını gördüm limonlu dundurmalarını bir birine tattırıyordularAraya giren 1.50 lik dayı gibi girme gümzü vurcam
Hakim savcı denetim koparıyor 😡Kim kimi koparirsa![]()
Onu yazdımda eve 14 sayı lazımdı 2.5dk da puahahaAdadan elendiniz![]()
Ne oldu kuzem hayırdırHakim savcı denetim koparıyor 😡
Adliyeden çıktım seminer vardı o sırada uyaptan bir mesaj gelmesin miDost iyisindir insallah
Tamam reis sanki biz kaybetsin diye dua ediyozÜstüne gelen yok onları ben desem mesela maçı takip etmem şahsen
Ne alaka dost buAdliyeden çıktım seminer vardı o sırada uyaptan bir mesaj gelmesin mi
Sayin , tarafı olduğunuz Gebze Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Suçları Kamu Davasının Ertelenmesi Bürosu nin 2025/37487 sayili dosyasinda gerekli işlemlerin yapilabilmesi icin buromuza basvurmanız gerekmektedir. B001
Giren çıkmıyor kiNe oldu kuzem hayırdır
Geçmiş olsun dostummmAdliyeden çıktım seminer vardı o sırada uyaptan bir mesaj gelmesin mi
Sayin , tarafı olduğunuz Gebze Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Suçları Kamu Davasının Ertelenmesi Bürosu nin 2025/37487 sayili dosyasinda gerekli işlemlerin yapilabilmesi icin buromuza basvurmanız gerekmektedir. B001
Sen olayı anlamadın kardeşim olay o değil biz eşrefe makarasına takıldık bak makara neye dönüştü kazandıTamam reis sanki biz kaybetsin diye dua ediyoz