- 15,427
- 4,388
- 113
Son 1:11 mola aldı ev hadi 2 sayı
Biz de öğrenelim dost. Adı Pirana kaldıysa vardır bir şeyO kendini biliyor burada yok şu an
Kanka 82 oldu ne 😅
Yazdığımı görüyordur zıplarsa kendi Zaten ortaya çıkacak bekleBiz de öğrenelim dost. Adı Pirana kaldıysa vardır bir şey
Bekleyelim bakalım. Az sonra bakicam foruma napmış diyeYazdığımı görüyordur zıplarsa kendi Zaten ortaya çıkacak bekle
O değil de bir şey soracağım ya benim telefon şu an kardeşimkinden girmişim benim telefon açılıyor komple Ondan sonra donuyor ekran 20 saniye sonra ne yapmam gerekiyor ya telefona geceden beri böylewonanzaa
Futbol İtalya gol lazımBasket tmm
Kanka android eski modelse normal. Kısma kapamaya bas tekrar aç başka bir şey gelmez eldenO değil de bir şey soracağım ya benim telefon şu an kardeşimkinden girmişim benim telefon açılıyor komple Ondan sonra donuyor ekran 20 saniye sonra ne yapmam gerekiyor ya telefona geceden beri böyle
Geceden beri kapatıyorum açıyorum açılıyor komple Ondan sonra ekran komple donuyor tuşlar basmıyorKanka android eski modelse normal. Kısma kapamaya bas tekrar aç başka bir şey gelmez elden
Miladi dolmuş dost. 2 3 koddan toplayıp kaçak redmi yapıştır devam😂Geceden beri kapatıyorum açıyorum açılıyor komple Ondan sonra ekran komple donuyor tuşlar basmıyor
Kinden bahsettiğini biliyorumYazdığımı görüyordur zıplarsa kendi Zaten ortaya çıkacak bekle