Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Oran Atlama Şikesi Diye Bir Şey Var 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
804
557
113
Mesela bournemouth U21 maçı ilk yarı 0.5 üst dk 45 te olsa olacak

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,320
6,117
113
Senin kadar mal olSAM SANİrdim o zaman haklı olurdun ama 1.14 oran eğer 2 barem 2 barem yükselirken birden 1.14 1.16 olacakken 1.17 oluyorsa o oran atlamadir mal oran yukselme değil
mal oğlu malsın haberin yok daha türkçe yazmayı öğren önce

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,320
6,117
113
Senin kadar mal olSAM SANİrdim o zaman haklı olurdun ama 1.14 oran eğer 2 barem 2 barem yükselirken birden 1.14 1.16 olacakken 1.17 oluyorsa o oran atlamadir mal oran yukselme değil
ayrıca ben sana mal yazmamışım sen niye birden hakaret ediyon avel

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
489
83
Two months later..

Konu sahibi : Beyler,beyler çok acaip bir şey keşfettim.Şimdi 2 siteye birden yatırıyorsunuz,tenis maçında birisinde ev sahibine oynuyorsunuz diğerinde deplasmana.Kaybeden sitede kayıp bonusu alıyorsunuz.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,250
2,032
113
Bu işin en basit taktiğini hepimiz biliyoruz ama ciddi manada özür dileyerek söylüyorum tam bir hepimiz aptalızz aptal her gün tek maç oynasak şu forumda 3 ay içinde 1 milyon yapmayan kalmaz.

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
804
557
113
@Daimon @Shellac başkanlar konuyu kitler misiniz insanlara iyilik yaramiyomus biz bişey bulduk sunalım dedik Aveller dalga geçiyorlar cepleri para dolu ya hepsini

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,152
4,193
113
oran atlama nedir 50 liralık kupon paylaşmış :D oran arttırma olsa neyse diyecem de yok aga 50 liraya kupon tutturunca ben bu işi biliyorum havalarına girmiş herhalde :D şike varmış madem 50k bassaydın ya biliyorsun zaten bu işi, kafasından uydurmuş bir şeyler konu açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...