- 16,790
- 11,658
- 113
Bu kafayla oynamaman daha iyiBen oynamıyorum reis bakiye 0 ama eskiden takip ediyodum
Bu kafayla oynamaman daha iyiBen oynamıyorum reis bakiye 0 ama eskiden takip ediyodum
ahahah doğruoranın yükselmesini oran atlatma sanıyo heralde arkadaş bunu almak lazım burdan
Dostum zaten 1.34 oran gol olma şansı yüzde 70 lerdeBakın mesela bu maçın ilk yarı 0.5 ustundede oran atladı dk 45 te olsa ilk yarı gol olacak izleyin görün
Oran atlama ne demek kafayı yiyeceğim artık açıklar mısın!!!!Bakın mesela bu maçın ilk yarı 0.5 ustundede oran atladı dk 45 te olsa ilk yarı gol olacak izleyin görün
Senin kadar mal olSAM SANİrdim o zaman haklı olurdun ama 1.14 oran eğer 2 barem 2 barem yükselirken birden 1.14 1.16 olacakken 1.17 oluyorsa o oran atlamadir mal oran yukselme değilahahah doğru
mal oğlu malsın haberin yok daha türkçe yazmayı öğren önceSenin kadar mal olSAM SANİrdim o zaman haklı olurdun ama 1.14 oran eğer 2 barem 2 barem yükselirken birden 1.14 1.16 olacakken 1.17 oluyorsa o oran atlamadir mal oran yukselme değil
ayrıca ben sana mal yazmamışım sen niye birden hakaret ediyon avelSenin kadar mal olSAM SANİrdim o zaman haklı olurdun ama 1.14 oran eğer 2 barem 2 barem yükselirken birden 1.14 1.16 olacakken 1.17 oluyorsa o oran atlamadir mal oran yukselme değil
Sende haklısınmal oğlu malsın haberin yok daha türkçe yazmayı öğren önce
Bende diyom cebinde neden o kadar para varDostum zaten 1.34 oran gol olma şansı yüzde 70 lerde
Yitirmemiş hali buysa..Late bet diye bir şey, onu keşfetse aklını yitirir.
Bir şey var" Eksik kalmış cümle, düzenleyemedimLate bet diye bir şey, onu keşfetse aklını yitirir.