- 37,173
- 27,425
- 113
5 kat dediğin 2,5 lira ilk kupon zaten 7 küsür oran tutturdu 3,8k mı ne 2000 de buna basmış ise çevrim bitti @onkooo411 2 bastın mı dostum bu gol bahsine ?
Demiştim 😎🤞🏽🤞🏽İlk max 3800 verdi bunada 2k bastık bitti😃
5 kat dediğin 2,5 lira ilk kupon zaten 7 küsür oran tutturdu 3,8k mı ne 2000 de buna basmış ise çevrim bitti @onkooo411 2 bastın mı dostum bu gol bahsine ?
Demiştim 😎🤞🏽🤞🏽İlk max 3800 verdi bunada 2k bastık bitti😃
Fix ilk yprumda yok dagıtım dedim adminlerede hadi olsun🙏😊Görmedim doğrudur ama ekmek cikmicak yere uğramazlar sonra gelip etiket atarlar klasiktir bu
OkBen dm attım roll sahibine param yok haberiniz olsun
Gerek yok böyle şeylere ahsjsjjdjrBen dm attım roll sahibine param yok haberiniz olsun
GS maçını izliyordum baktım onko strese girmiş maçları açtım napim . Basket olsa etmezdim saymak sıkıcı bir yerdeGörmedim doğrudur ama ekmek cikmicak yere uğramazlar sonra gelip etiket atarlar klasiktir bu
Onu da görmedim haggdswFix ilk yprumda yok dagıtım dedim adminlerede hadi olsun🙏😊
Sen mi atcan geri silebilirim.mesajiGerek yok böyle şeylere ahsjsjjdjr
Sayende geldi kardeşim tebriklerGS maçını izliyordum baktım onko strese girmiş maçları açtım napim . Basket olsa etmezdim saymak sıkıcı bir yerde
Teşekkürler🙏GS maçını izliyordum baktım onko strese girmiş maçları açtım napim . Basket olsa etmezdim saymak sıkıcı bir yerde
Kısmeti varmis diyelim. Biz takip ettikSayende geldi kardeşim tebrikler![]()
Tebrikler dostum