- 12,635
- 4,479
- 113
Bol şanslar
Az once lazio macı dk 60 ms 1bucuk 6oran dı 1k attık patlattı 1 gol cıktıSeria a takımları 3 gündür beni çok kötü yaktılar her maç 2.5 alt bitti
Bir daha o lige oynamamaya tövbe ettim aga bütün maçlar mi alt biter şikenin kralı dönüyorAz once lazio macı dk 60 ms 1bucuk 6oran dı 1k attık patlattı 1 gol cıktı
Oda nellson kendi kalesine attıAz once lazio macı dk 60 ms 1bucuk 6oran dı 1k attık patlattı 1 gol cıktı
Son 1 aydır oyle ara olduğundan beri kupon kazanamaz oldukOda nellson kendi kalesine attı
Ben dk 30 da bozdum 37-45 arası 2 gol geldi helal banaGeçmiş olsun şimdiden, madrid maçı 3.5 üst son maçım, futbol oynamam normalde öyle bir gaflete düştüm. Mbappe'de yedekmiş. 3 gol çıkarsa dua edin. İlk 11 dk şut yok maçta
Sana şöyle söylim son 15 günde 18 tane kupon tek maçtan ve tek Golden gittiSon 1 aydır oyle ara olduğundan beri kupon kazanamaz olduk
Aga daha maçın başı niye bozuyorsun gözünü SevimBen dk 30 da bozdum 37-45 arası 2 gol geldi helal bana
kim dedi çıkmaz diye 1.yarı sonu 2 çıktıGeçmiş olsun şimdiden, madrid maçı 3.5 üst son maçım, futbol oynamam normalde öyle bir gaflete düştüm. Mbappe'de yedekmiş. 3 gol çıkarsa dua edin. İlk 11 dk şut yok maçta