- 15,513
- 7,938
- 113
Sağlık olsun
Emoji tepki vs atıp durma bir daha
nedenEmoji tepki vs atıp durma bir daha
ne demeye çalışıyorsun enişte acık konuş 🤣🤣🤣Adam 350k para çekti gece arada gider sarılıp ağlayın bir de isterseniz 🤣🤣
ne demeye çalışıyorsun enişte acık konuş 🤣🤣🤣
Bide bayıl ferihaAdam 350k para çekti gece arada gider sarılıp ağlayın bir de isterseniz 🤣🤣
Son defa yazıyorum benim yorumları bir daha alıntı yapma
amacını anlayamıyorum senin yemin ediyorumSon defa yazıyorum benim yorumları bir daha alıntı yapma
Eniştemmmmm sakin buralar bugünlerde sarnıça gidiyorum gel mangal yapalımAdam 350k para çekti gece arada gider sarılıp ağlayın bir de isterseniz 🤣🤣
Dağa bayıra gidersen kekik topla lazım olacak dahaEniştemmmmm sakin buralar bugünlerde sarnıça gidiyorum gel mangal yapalım
Enişte DmDağa bayıra gidersen kekik topla lazım olacak daha
2 kişiyi banlatmıssın la dün aferin sanada bu yakışırdı silik.Eniştemmmmm sakin buralar bugünlerde sarnıça gidiyorum gel mangal yapalım
kim gitmiş2 kişiyi banlatmıssın la dün aferin sanada bu yakışırdı silik.
Eniştem yaz mersin sarnış diye Google amcaya mükemmel bi yer bigün yolun düşerse buyur gelDağa bayıra gidersen kekik topla lazım olacak daha
Sevdiğim yerEniştem yaz mersin sarnış diye Google amcaya mükemmel bi yer bigün yolun düşerse buyur gel
Geliriz geliriz muhakkak gelirizEniştem yaz mersin sarnış diye Google amcaya mükemmel bi yer bigün yolun düşerse buyur gel
Kız sen nerden bılıyon mersiniSevdiğim yer