- 56,529
- 31,402
- 113
Haydi bolşans şimdi brugge maçını kim verdiyse gitsin da gelmesin eğer yatarsa
Haydi bolşans şimdi brugge maçını kim verdiyse gitsin da gelmesin eğer yatarsa
Bakalım yazdığı gibi olsunBrugge de gol olur enisteee
Brugge 5-5 biten bir maçı vardı o maçından sonra futbolu biraktim dostum 🙃Çünkü şimdi sen alt oynamadın ondan 😀
Aynen öyle gerisi para işte geliyor gidiyorSağlık en büyük zenginlik gerisini salla 😅
Verelim adama parasını ayıp oldu sen bana 10k at üstünü tamamlayıp gönderirim benYaktık adamın kuponu pu aq sizin ben kusura bakma dost
9.5 alt mi oynadinBrugge 5-5 biten bir maçı vardı o maçından sonra futbolu biraktim dostum 🙃
Brugge bu deple oynadığı son 2 maçı kendi sahasında 2 side 4-2 kazanmış tabi işler bugün farklı niyemiBrugge 5-5 biten bir maçı vardı o maçından sonra futbolu biraktim dostum 🙃
@oneheart su parayi heracles macina bassaydin ya ah ahhHaydi bolşans şimdi brugge maçını kim verdiyse gitsin da gelmesin eğer yatarsa
Bu rakamlarda kuponu en son sende gördük dostWossss Bol şans kanka
O zamanda 35 çıkıyor merak etme 40 çıkar diyorum bu seferde 39 çıkıyor bu gidişle basketi de birakacaz tenise yonelecez 4x4 🤣Sen tam sayılara oyna dost tam 36 çıkar de
Ya son maç barçaya 3 atmış bunlarada kendi sahasında 2 dir 4 atmış ama bugünClub brugge atmadan bitirmez gibi ilk yarıyı inşallah bi ibnelik dönmez
O zaman zekat şart sana dostO zamanda 35 çıkıyor merak etme 40 çıkar diyorum bu seferde 39 çıkıyor bu gidişle basketi de birakacaz tenise yonelecez 4x4 🤣
Kanka herşey öyle düz mantıkla gitse zengin olcaz da olmuyor işte 😅Ya son maç barçaya 3 atmış bunlarada kendi sahasında 2 dir 4 atmış ama bugün