Su değmeyen yer kalmıştır dostUlan cenabet de gezmiyoruz niye işlerimiz ters gidiyor bu ara aq
İyiyim kanka arada denioz sıkıntı yok sende durumlar nasilNasılsın iyimisin uzun bir ara verdin ama umarım mutlu sonla bitmiştir hikaye
Biliyorum sessiz takipcinim.yakubi 😂😂Dostum ben çok kıyım yaptım da bu aralar da bana kıyanlar var yine 1 sayılardan dünyaları kaybettik 36 sayı çıkmaz diyorum tam 36 sayıda bitiyor örnek 🤣
Çünkü şimdi sen alt oynamadın ondan 😀Thun maci bir aralar eskiden alt oynardım futbola bu ligde ilk yarilara son dakikalarda atiyordular şimdi niye atmıyor kavatlar
Çok şükür dost işte idare ediyoruz sağlık yerinde hamd olsun maddiyat -000İyiyim kanka arada denioz sıkıntı yok sende durumlar nasil
Yakıcan bizi bol şans
Sen tam sayılara oyna dost tam 36 çıkar deDostum ben çok kıyım yaptım da bu aralar da bana kıyanlar var yine 1 sayılardan dünyaları kaybettik 36 sayı çıkmaz diyorum tam 36 sayıda bitiyor örnek 🤣
Bunada bol sans
Wossss Bol şans kanka
Bol şans bunun gelmesi lazım hadi bakalım
Brugge de gol olur enisteeeYakıcan bizi bol şans
Bak bu güzel maç Belçika gol ülkesidir tebrikler
Sağlık en büyük zenginlik gerisini salla 😅Çok şükür dost işte idare ediyoruz sağlık yerinde hamd olsun maddiyat -000![]()
Adam deminden beri çatır çatır tutturuyordu sizden maç aldı iki yakası bir araya gelmediYaktık adamın kuponu pu aq sizin ben kusura bakma dost