- 11,380
- 11,629
- 113
Şakasına takılıyorum, keyfine bak kankaKupon tutmadı kanka o kupon için söz vermiştim
Şakasına takılıyorum, keyfine bak kankaKupon tutmadı kanka o kupon için söz vermiştim
😂 One kanka ben essekten anlamamDaha yeni başladık be son ayak Şüpheli Tay gelir gece altılısı 5. Ayak al bi ganyan
Bnm dedigim.maci oynasaydin kasan 200 k idi hartbKupon tutmadı kanka o kupon için söz vermiştim
Biz anlarız işte rahat ol diyorum sana 😂🤣😂 One kanka ben essekten anlamam
Sen biraz takıl buraya sabaha don ve atlet ile kalkarsın dosf 😀😂 One kanka ben essekten anlamam
Ama don seher yıldızınınkiSen biraz takıl buraya sabaha don ve atlet ile kalkarsın dosf 😀
Niye abini dinlese kasa 200 udu 😂Sen biraz takıl buraya sabaha don ve atlet ile kalkarsın dosf 😀
Her maç gollü geçmez takım kısıra bağladığı zaman 2-3 hafta öyle gidiyor deplasman maçı bağlayacak bi takım erken gol gelirse açılır ama bence 80 den sonra falan tek gole biter mac bakalım görcezEgerki o kombine kuponunda ikinci yarı ikim actada 2 gol olmasın hicbirsey bilmiyorum futbol bu herşeye açık
Valla çok geç yazdın bizim oneheard çok hızlı oynuyor 😀Niye abini dinlese kasa 200 udu 😂
Kanka dm den bana iban sal senŞakasına takılıyorum, keyfine bak kanka
Konuda on kere heracles maci ilk yari 1.5 dedim alogg 😂😂😂Her maç gollü geçmez takım kısıra bağladığı zaman 2-3 hafta öyle gidiyor deplasman maçı bağlayacak bi takım erken gol gelirse açılır ama bence 80 den sonra falan tek gole biter mac bakalım görcez
Macin 10 dksi soledm hart gardasa ama tepki dahi alamiyoz.😂Valla çok geç yazdın bizim oneheard çok hızlı oynuyor 😀
Kesene bereketKanka dm den bana iban sal sen
Yanlış ata oynamış arkadaş demek ki bu işin paylaşmakla alakası yok onlar hurafeKonuda on kere heracles maci ilk yari 1.5 dedim alogg 😂😂😂
Öyle dedin de Bi ara gözüm kapalı idda bayinden kupon yapmıştım 18 oran 6 oran 5.50 oran yakalamıştım o kupon da dandik olanlardan gene yatmıştım 😀Gözümüz kapalı maç seçsek daha çok şansımız vardı herhalde gene en kurak maç yazılmış 😅
1-2 oldu bende o maçı bi konuya yazmıştım @Kemal34 görmüştür 3.5 üst diye adam şey demişti ben kornor toç oynuylrım felanKonuda on kere heracles maci ilk yari 1.5 dedim alogg 😂😂😂
Goz var goz 😂😂Yanlış ata oynamış arkadaş demek ki bu işin paylaşmakla alakası yok onlar hurafe
Ben 10 cu dk 3 oran soledim bro nasip bu isler 😂1-2 oldu bende o maçı bi konuya yazmıştım @Kemal34 görmüştür 3.5 üst diye adam şey demişti ben kornor toç oynuylrım felan