- 107,131
- 60,333
- 113
Kotuyu cagirma uzarsa yatarizBu mac uzar banada ole geliyor
Kotuyu cagirma uzarsa yatarizBu mac uzar banada ole geliyor
Yıllardır bi kere bile eklenmedi bizeOlsun en azindan kaybedicek paran var ak bizde oda yok.az once 20 siteyi kontrol ettim iyilik akimi eklenmistir belki diye hic bi bok yok
İyilere vermiyorlardı ddDYıllardır bi kere bile eklenmedi bize
Alacagız ev parcalayacak bu per geride bitirecek ikinci per topluyacak 3-4 perdr koycak farkıKotuyu cagirma uzarsa yatariz
Bana bikac defa eklendi ama artik eklenmiyor belki 3 3 ay oldu.en iyisi gecen kurbanda betcio 500 eklemisti dierleri hep 100 200Yıllardır bi kere bile eklenmedi bize
bizde iyi bi halt sayılmayız hocamİyilere vermiyorlardı ddD
Umarim oyle olur broAlacagız ev parcalayacak bu per geride bitirecek ikinci per topluyacak 3-4 perdr koycak farkı
100 tl bırak 50 freespin eklemiyolar🤣Bana bikac defa eklendi ama artik eklenmiyor belki 3 3 ay oldu.en iyisi gecen kurbanda betcio 500 eklemisti dierleri hep 100 200
Tahminim öle benmdeUmarim oyle olur bro
Ozaman bu ay verirler..bizde iyi bi halt sayılmayız hocam
Evin 7 ceddi favori 😀Evin 10 sutu var 3 isabet 5 kez 3luk denemis derdinuz ne olum sjzin adam 7 fark atar oynamis ak 2lik atin
Ben 2. Per yada 3. Per hard yapicak diye dusunuyorum ama bakalim ne olcak 2 perden biri 10+ farkla alicakEvin 7 ceddi favori 😀
Ama bize lolomu ypcak cözemedm
Bize bi baş kuru soğan resmi atıolarOzaman bu ay verirler..
Her ay siteleri doladiyormusun 9on site var..belkide yüklendi zaman aşımına uğradı...gerçi ben
5 aydır ben dolaşıyom ama yok..
Sana ilk per alt oyna dedim bro dinlemedinki simdi paramizi sayiyor olcakdik 😁😁Evin 7 ceddi favori 😀
Ama bize lolomu ypcak cözemedm
İlk per farkı yeriz ikinci per toparız 3-4 çoşarız bende ole tahmin ediomBen 2. Per yada 3. Per hard yapicak diye dusunuyorum ama bakalim ne olcak 2 perden biri 10+ farkla alicak