Bakıp görelimBu çeyrek kırılır evin direnci,,normal ilk çeyrek kendi sahasında böyle başlaması
Bakıp görelimBu çeyrek kırılır evin direnci,,normal ilk çeyrek kendi sahasında böyle başlaması
Betcoda tam tersi görunuyor ya,ondanEvin direnci kırılırsa kupon kaybeder ev sahibi oklahama
Aynen karışıklık yaşadıBetcoda tam tersi görunuyor ya,ondan
Kendi evindemi oynuyor..tarafsız sahami yoksaBetcoda tam tersi görunuyor ya,ondan
Herkes kendi evinde oynuyorKendi evindemi oynuyor..tarafsız sahami yoksa
Doğru bak buHerkes kendi evinde oynuyor
Oklahama seri başı ev sahibi o seyirci avantajı onda 4 olan bir üst tura çıkar seri başı olan ilk 2 maçı evinde oynar o yüzden 2 0 yapan 2 deplasmanda kaybetse bile yine evine döneceği için evinde maç kaybeden yuzde 90 eleniyorKendi evindemi oynuyor..tarafsız sahami yoksa
Teşekkürler bu kadar ayrıntılı bilmiyordum inanOklahama seri başı ev sahibi o seyirci avantajı onda 4 olan bir üst tura çıkar seri başı olan ilk 2 maçı evinde oynar o yüzden 2 0 yapan 2 deplasmanda kaybetse bile yine evine döneceği için evinde maç kaybeden yuzde 90 eleniyor
İnanmalısın hatta diğer maç 1. Çeyrek berabere bitti 😏 zehir gibiyimdirİnanmıyorum sana
13-0 seri gelecek a sonra21-22 gerideyiz toparlan artık thunder
Helal muneccinlik varmı sende?İnanmalısın hatta diğer maç 1. Çeyrek berabere bitti 😏 zehir gibiyimdir
Bide favorii 🙄2 dk onde duramiyorlar
Bro msjda sana bi msj yoktu be yanlis anlamissin biseyi ama neyi onuda ben anlamadim.neyse dvm et okumadin aay o msji...???
Pompacı derken...bu msj ne şimdi kardeşim..iyimisin sen mk
Deden oğula geçen bir yapı bizdeHelal muneccinlik varmı sende?
Eski kurt napanBro msjda sana bi msj yoktu be yanlis anlamissin biseyi ama neyi onuda ben anlamadim.neyse dvm et okumadin aay o msji