- 1,744
- 1,625
- 113
Yine kendi kendime yemin ettim ve kupon gelirse kumarı yemin billah diyerek bırakacaktım
Tabii ki tek Golden yatiyorum Everton-Brentdord 1.5 üstten
Gecmıs olsun bu işareti dikkate al bırakma kumarıYine kendi kendime yemin ettim ve kupon gelirse kumarı yemin billah diyerek bırakacaktım
Gelse de bırakmayacaktın. Takma kafana boşverYine kendi kendime yemin ettim ve kupon gelirse kumarı yemin billah diyerek bırakacaktım
Ben öyle yapmadım ama 38oran 1.5k atıp 8 maç getirtti her şey öyle olmuyor cuma günü camiye gidip el açaçan az emek lazımKuponu buraya atsan 3 5 kişiye roll parası vercem desen onu getirirlerdi.
Yalnız yiyen yalnız ölür. Geçmiş ola
Geçmiş olsun kral yüklü bir miktar mi gittiYine kendi kendime yemin ettim ve kupon gelirse kumarı yemin billah diyerek bırakacaktım
Geçmiş olsun kral yüklü bir miktar mi gitti
BayaGeçmiş olsun kral yüklü bir miktar mi gitti
Ne kadar bastın dost geçmiş olsunKaybım büyüktü gelse herşey düzelecekti aq hayati
Kotu olmuş inşallah telafisini fazlasiyla yaparsin
Belliki tüm parasını basmisNe kadar bastın dost geçmiş olsun
Allah bilir hangi bilinmedik sitenin deneme bonusuyla oynadı.Belliki tüm parasını basmis
kardeşim 20.000₺ bastım ve kaybettim tamam mı? Kimine göre yüklü olur kimine göre çerez parası, böyle aptal aptal şeyler yazacaksan konuma uğrama defol gitAllah bilir hangi bilinmedik sitenin deneme bonusuyla oynadı.
Antin kuntin siteler uzmanı bu Ömer