- 78,908
- 50,857
- 113
Golü getiren basketi de getirir haydiiii sana güveniyorummGooool ben golü getirdim sıra baskette inşallah![]()
Golü getiren basketi de getirir haydiiii sana güveniyorummGooool ben golü getirdim sıra baskette inşallah![]()
1000e 1000 diyolar be abimyatırımmı yapman gerekiyormuş
Bizene seni tanımıyoruz yardımcı olamayız eskilerden Erhan diye bir abimiz vardı ona danışSorma abim be param kaldı sitede odemiyolar
o da doğru neydi can tango muOnun için hiçbir maçının tutmaması lazım
Teşekkür ederim dostGolü getiren basketi de getirir haydiiii sana güveniyorumm
O banlanmis duyduguma göre bu hesap lari o patlatiyomus bizzat eğitim aliyomus bu işler içinBizene seni tanımıyoruz yardımcı olamayız eskilerden Erhan diye bir abimiz vardı ona danış
boşver o zaman taoata çıkmış onlar, sen bana 20 tl gönder ben alırım onlardan paranı1000e 1000 diyolar be abim
Vay arkadaş güvendiğimiz karlara dağ yağdıO banlanmis duyduguma göre bu hesap lari o patlatiyomus bizzat eğitim aliyomus bu işler için
Jahahahhshshxhshshshwhshsboşver o zaman taoata çıkmış onlar, sen bana 20 tl gönder ben alırım onlardan paranı
Aynen 😂😂😂o da doğru neydi can tango mu
Forumda bara muappeti yabdigin için 1 ay panlisin apiboşver o zaman taoata çıkmış onlar, sen bana 20 tl gönder ben alırım onlardan paranı
19 TL var olur mu ?boşver o zaman taoata çıkmış onlar, sen bana 20 tl gönder ben alırım onlardan paranı
İnşallah saçların cokselmisHarika gidiyoruz nazar değmesin
Yapmaz yapmaz o iyi biriO banlanmis duyduguma göre bu hesap lari o patlatiyomus bizzat eğitim aliyomus bu işler için