- 319
- 318
- 63
Bol şans. Karabağ sıkıntılı biraz umarım gelir
Galatasaray evindeki son maçı en kotu 1 puan alır . Atmosfer faktörü ( Liverpool maçı )
Yazı boyutunu kullanmıyoruz reis.. 🧐yok gibi
Atletico ilk 8 için mutlaka almak zorunda. Gs 9 puanla 24 e kalır. Malesef atletico paspas eder. Liverpol maçının o zmnlar telafisi vardı ama atletico için şu an telafi yokGalatasaray evindeki son maçı en kotu 1 puan alır . Atmosfer faktörü ( Liverpool maçı )
Maalesef bende bu şekilde düşünüyorumAtletico ilk 8 için mutlaka almak zorunda. Gs 9 puanla 24 e kalır. Malesef atletico paspas eder. Liverpol maçının o zmnlar telafisi vardı ama atletico için şu an telafi yok
İkimizin görüşüne de saygim varMaalesef bende bu şekilde düşünüyorum
Kardom oynadığın basketbol 7 tane 3 Luk atar kazandı mıAtletico ilk 8 için mutlaka almak zorunda. Gs 9 puanla 24 e kalır. Malesef atletico paspas eder. Liverpol maçının o zmnlar telafisi vardı ama atletico için şu an telafi yok
İnşallah Galatasaray alır kupon yatsada olur😅İkimizin görüşüne de saygim var
2-1 2-2 skor bekliyom ben
Ney ney ney ney neyyyyyyyyİkimizin görüşüne de saygim var
2-1 2-2 skor bekliyom ben
Bu bir öngörü 😀misal Aston fener maçida berabere bitecekNey ney ney ney neyyyyyyyy
Ah kardom berNey ney ney ney neyyyyyyyy
Galatasaray 1 tane atarsa öp basına koyBu bir öngörü 😀misal Aston fener maçida berabere bitecek
La beni bi sal kirve her yere etıketlıyosun geceden beri kayıp yaşadım üzgünüm üstüme gelme 😅Ah kardom ber
Pardon kardomLa beni bi sal kirve her yere etıketlıyosun geceden beri kayıp yaşadım üzgünüm üstüme gelme 😅
Malesef hem 4/0 ile başlayımca fazla denemediKardom oynadığın basketbol 7 tane 3 Luk atar kazandı mı
İns gelir ne diyelim