- 11,348
- 13,416
- 113
Eline 36 ort kavrama taşlı dolunayı alınca zalim oldu MetininMetinim 2 iyidir puahha
Eline 36 ort kavrama taşlı dolunayı alınca zalim oldu MetininMetinim 2 iyidir puahha
Nova atar herhalde puahaBunu nasıl cekecuk
100 tl yatırıp 100 tl ile oynayıp toplam bakiyeyi çekim verecen bu kadarBunu nasıl cekecuk
Amk canlı yardım yok adamlarda şart surt ne100 tl yatırıp 100 tl ile oynayıp toplam bakiyeyi çekim verecen bu kadar
Nova bizi seçmezNova atar herhalde puaha
@Novasky adamdır 😀 etıketNova bizi seçmez
tamam işte söylüyorum ben sana bizim sözümüz heryerde geçer kardeş yatırdığının 10 katına kadar çekebiliyorsun 500 freespin muhabbeti değil mi oAmk canlı yardım yok adamlarda şart surt ne
İşte degıstırmısler kanka 5 katı yapmışlartamam işte söylüyorum ben sana bizim sözümüz heryerde geçer kardeş yatırdığının 10 katına kadar çekebiliyorsun
Aynentamam işte söylüyorum ben sana bizim sözümüz heryerde geçer kardeş yatırdığının 10 katına kadar çekebiliyorsun 500 freespin muhabbeti değil mi o
ımmm 10 katıydı ben oradan 500 çekmiştim değişmişse kötüİşte degıstırmısler kanka 5 katı yapmışlar
Bu 3. Konum dost. Defa secilmedik normal yani cok kisi varNova bizi seçmez
10 saatte anca öder boş puahhaİşte degıstırmısler kanka 5 katı yapmışlar
Aynen kanka 2 k atın @butragueno cekım 1 kımmm 10 katıydı ben oradan 500 çekmiştim değişmişse kötü
10 saat sonra para lazım olmaz haklısn 😀10 saatte anca öder boş puahha
Aynen vardır hayirBu 3. Konum dost. Defa secilmedik normal yani cok kisi var
Bize sicak para lazim10 saat sonra para lazım olmaz haklısn 😀
2k niyeAynen kanka 2 k atın @butragueno cekım 1 k
Cekımı odemezlerse hertürlü 1 k cebımde olur pıhahaha2k niye