- 66,361
- 32,232
- 113
Banlattırdılar abi zorladılar :\Savaşmi banlandi la
Banlattırdılar abi zorladılar :\Savaşmi banlandi la
Tek ayağın çukurda dost dikkat etBu benim ikiydi zaten
Baba varsıya oKim kızdırdı da ban yedi
Vay aw çok zorlamıştır o savaşı 😂Baba varsıya o
Valla bidaha olsun bidaha yaparım kimse kimseye muhtaçmış gibi davranılması beni gerer orda tek kendimi değil başka laf ettiğim kişileride savundum ama olan bana oldu :\Tek ayağın çukurda dost dikkat et
Keske ss alsaydımVay aw çok zorlamıştır o savaşı 😂
Yok be abi normalde kendi kendine yazıp duruyodu benim baba vefat etti aile karıştırınca bende dayanamadımVay aw çok zorlamıştır o savaşı 😂
Alayım mı seni radara yükleneyim mi üzerine yedireyim mi banı vurayım mı kırbacı 😂😂😂😂Valla bidaha olsun bidaha yaparım kimse kimseye muhtaçmış gibi davranılması beni gerer orda tek kendimi değil başka laf ettiğim kişileride savundum ama olan bana oldu :\
O konu hassas gardaşımYok be abi normalde kendi kendine yazıp duruyodu benim baba vefat etti aile karıştırınca bende dayanamadım
Dost boşver takmayacagin bazı şeyleri kafaya muhattapim değilsin de geç uzarsa uzar giderValla bidaha olsun bidaha yaparım kimse kimseye muhtaçmış gibi davranılması beni gerer orda tek kendimi değil başka laf ettiğim kişileride savundum ama olan bana oldu :\
Aile karıştıran kansizdir awYok be abi normalde kendi kendine yazıp duruyodu benim baba vefat etti aile karıştırınca bende dayanamadım
Yok ya 3 4 k ya yakın para dağıttı larkin degildir[larkin olmasın la o savas
Larkin savaşın kankasiydi çok severleri birbirlerini 😂Yok ya 3 4 k ya yakın para dağıttı larkin degildir
Imkansız adam 150 tl yı 2 yılda odedı bu bana bı gunde 3k dagıttı[larkin olmasın la o savas
Basın sağolsun dost Allah sabırlar versinYok be abi normalde kendi kendine yazıp duruyodu benim baba vefat etti aile karıştırınca bende dayanamadım
HaydaaaaLarkin savaşın kankasiydi çok severleri birbirlerini 😂