- 11,421
- 11,661
- 113
Net Sacramento kazanir,Laz ne diyorsun
Net Sacramento kazanir,Laz ne diyorsun
Eyvallah dostum,Bol şanslar dost @Lazistan08
Merit mi ne öyle bir sponsor vardı ona ne oldu 🫣🫣 Bilmiyormuş numarası yapıp sponsorluğu fesettilerFenerlimisin , Allah baska dert vermesin 😂 gitme sana muhtaciz 😂 galatasarayliyim cok sukur
Paramizi aliriz, gerisi onemli degil 😂Merit mi ne öyle bir sponsor vardı ona ne oldu 🫣🫣 Bilmiyormuş numarası yapıp sponsorluğu fesettiler
Dunya gozuyle osimheni izliyon sukur etMerit mi ne öyle bir sponsor vardı ona ne oldu 🫣🫣 Bilmiyormuş numarası yapıp sponsorluğu fesettiler
Kral,Laz ne diyorsun
Mesele osimeni izlemek değil zaten kalıcı değil Galatasaray da normal şartlarda Galatasaray'ın kadro değeri adamın market değeriDunya gozuyle osimheni izliyon sukur et
Ocak ayinda 2 super star geliyor, hedefler farkli dostum.Mesele osimeni izlemek değil zaten kalıcı değil Galatasaray da normal şartlarda Galatasaray'ın kadro değeri adamın market değeri
Yarın bı maçı alsak o zaman olanlara bak senOcak ayinda 2 super star geliyor, hedefler farkli dostum.
Gs roceltesi fena gelisti
Fark atmazsak oda bizim ayibimiz dostYarın bı maçı alsak o zaman olanlara bak sen![]()
Son macta atlantayi cizdiler,sac geçen gün sıçmıştı aynısı olmaz umarım