- 11,810
- 2,051
- 113
tebrik ederim kral iyi gelmişKazanmak, inançla başlar
Gelirse Takip Eden 5-6 dosta güzellik yaparız Yorumları Alalım.
tebrik ederim kral iyi gelmişKazanmak, inançla başlar
Gelirse Takip Eden 5-6 dosta güzellik yaparız Yorumları Alalım.
Sadiq istikrarsız bi oyuncu kanka. Bi maç triple double a yakın oynar sonra bi bakarsın hiçbişey yapmamış. Biraz takımla da alakalı tabiBu saddiq bey nasıl bir şutör 3 lük atamıyor 7de 1 3 atti yoksa erken gelirdi murphy istatistik
Güle güle harca dost80 k bugun 0dan işte şans güldü bügün bize
Tebrikler dost adına sevindim bu ara sıkıntılardaydın sende80 k bugun 0dan işte şans güldü bügün bize
Mac basi 1 de 1 le başlamıştı sonra 6 da 0Sadiq istikrarsız bi oyuncu kanka. Bi maç triple double a yakın oynar sonra bi bakarsın hiçbişey yapmamış. Biraz takımla da alakalı tabi
Hangimiz degilizki dost bu illeti oynadimiz sürece bir ay orta üç ay çok kötü oluyoruz bu boku birakmadimiz sürece duzelmezTebrikler dost adına sevindim bu ara sıkıntılardaydın sende
Dost aldığımızı bir yere yatirmak gerekiyor gerçekten durdukca batiyoruz ve daha fazla borca giriyoruzHangimiz degilizki dost bu illeti oynadimiz sürece bir ay orta üç ay çok kötü oluyoruz bu boku birakmadimiz sürece duzelmez
Minnesota iyi savunma takımı aslında. New orleans o dağınık takım yapısına rağmen çok iyi sayı attı. Bu ara takas oldu çok fazla oyuncu. Kadrolar eksik. Şu bültende 2 maç çekip çıkarmak iyi işMac basi 1 de 1 le başlamıştı sonra 6 da 0![]()
Kitleyecez dost kitlemedimiz sürece biz Max 3 gün dayaniriz gerçi köşeye koyacak birşey yok oldugu gibi borca atıp çıkacaksın ama aldın kurtarmıyor birde öyle birşey var ama kurtaranlar için kesinlikle kilitleyecek 3-5 ay dokunmayacak öyle birşey olurDost aldığımızı bir yere yatirmak gerekiyor gerçekten durdukca batiyoruz ve daha fazla borca giriyoruz
Bu aksamki bülten 3 lük bahsine yonelikti tamMinnesota iyi savunma takımı aslında. New orleans o dağınık takım yapısına rağmen çok iyi sayı attı. Bu ara takas oldu çok fazla oyuncu. Kadrolar eksik. Şu bültende 2 maç çekip çıkarmak iyi iş
Ben de 5 tane attım şu ana kadar 😂 geçen denedim 4de kalmıştıBu aksamki bülten 3 lük bahsine yonelikti tam
Dost mesela 50 aldin diyelim 10 k çevrene vermek istersen vericeksin 10k kendine 30k yi ya 1 ay sonra cekebilecegin bir yere yada borca yatiricaksin o para elinin altinda durursa kayıp olduğu an gidiyorKitleyecez dost kitlemedimiz sürece biz Max 3 gün dayaniriz gerçi köşeye koyacak birşey yok oldugu gibi borca atıp çıkacaksın ama aldın kurtarmıyor birde öyle birşey var ama kurtaranlar için kesinlikle kilitleyecek 3-5 ay dokunmayacak öyle birşey olur
Kesene bereket dost@zeisy senden bsşks kimse tskip etmedi ama
@Yapabilirim
@AnthonyEdwards
@elysion123
500 er
Sanada 1500 olay kapanır
@Shellac burası kilit
Zeisy e hakkını vermişsin yiğit adamsın. Kesene bereket@zeisy senden bsşks kimse tskip etmedi ama
@Yapabilirim
@AnthonyEdwards
@elysion123
500 er
Sanada 1500 olay kapanır
@Shellac burası kilit
Kesene bereket iyi degerlendir parayı bizim gibi bok etme@zeisy senden bsşks kimse tskip etmedi ama
@Yapabilirim
@AnthonyEdwards
@elysion123
500 er
Sanada 1500 olay kapanır
@Shellac burası kilit
Sağol dost@zeisy senden bsşks kimse tskip etmedi ama
@Yapabilirim
@AnthonyEdwards
@elysion123
500 er
Sanada 1500 olay kapanır
@Shellac burası kilit
Tebrikler burasıda mı wonza oldu@zeisy senden bsşks kimse tskip etmedi ama
@Yapabilirim
@AnthonyEdwards
@elysion123
500 er
Sanada 1500 olay kapanır
@Shellac burası kilit
Aynen öyle dostDost mesela 50 aldin diyelim 10 k çevrene vermek istersen vericeksin 10k kendine 30k yi ya 1 ay sonra cekebilecegin bir yere yada borca yatiricaksin o para elinin altinda durursa kayıp olduğu an gidiyor