- 16,952
- 15,810
- 113
Tebrikler 100k iyi paraİlk kupon açıklamayı oku kupon @dextermorgan gece filtresinde paylasamiyor oona yaz Tebrikler diye
Tebrikler 100k iyi paraİlk kupon açıklamayı oku kupon @dextermorgan gece filtresinde paylasamiyor oona yaz Tebrikler diye
Kardeşim sert çıkışmıyım diyorum da. Bas bas bağırdık burda dallas eritir bu farkı diye. 2dk vites yükseltti al yanak bitti iş@AnthonyEdwards bizim al yanağa 3 dk yetti aq
Açıklama oku@NoEscapE tebrikler sabah keyifli uyanıcan dost
Tebrikler 100k iyi para
Hayret birseyden memnun kaldım Tahir abiTebrikler 100k iyi para
Yapıyorsun bu sporu 24 ten geldi 3. Perin sonundan itibaren dedin yani 2. Çeyrek gibi 3 4 dk da kapatır diyeKardeşim sert çıkışmıyım diyorum da. Bas bas bağırdık burda dallas eritir bu farkı diye. 2dk vites yükseltti al yanak bitti iş
Ben zaten herseyden memnunum çok ciddiye alma hayatı akışına bırak bosverHayret birseyden memnun kaldım Tahir abi
PekiBen zaten herseyden memnunum çok ciddiye alma hayatı akışına bırak bosver
Fauller yakacak gibiydi iyi toparladıKardeşim sert çıkışmıyım diyorum da. Bas bas bağırdık burda dallas eritir bu farkı diye. 2dk vites yükseltti al yanak bitti iş
Niye yazmadın mesela utandın mıBuraya yazmadım en başından beri iki maçı da takip ettim güzel geldi tebrikler beyler daim olsun @NoEscapE @dextermorgan
valla doğruKardeşim sert çıkışmıyım diyorum da. Bas bas bağırdık burda dallas eritir bu farkı diye. 2dk vites yükseltti al yanak bitti iş
Dallas aynısını 2 3 sefer daha yaptı bu sezon. Lazımken yapması daha bi hoş oldu tabiYapıyorsun bu sporu 24 ten geldi 3. Perin sonundan itibaren dedin yani 2. Çeyrek gibi 3 4 dk da kapatır diye
Kardeşim sen hiç uyumuyon mu
Yok abiKardeşim sen hiç uyumuyon mu
4.6 ydi zaten 5.5 diyen var mıydı5-5 diyen kimdi onu eleyelim 4-6 oldu
Eksiklerile rağmen birdeDallas aynısını 2 3 sefer daha yaptı bu sezon. Lazımken yapması daha bi hoş oldu tabi
Meth cekiyoz grup olarak uyku gelmiyorNiye yazmadın mesela utandın mı
Çok erken 4 ledi daha üçüncü Perin başında orada bir umutsuzluğa kapıldım ama yalan değilDallas aynısını 2 3 sefer daha yaptı bu sezon. Lazımken yapması daha bi hoş oldu tabi