- 107,149
- 60,357
- 113
Ne kanser kaçmış be.bi ara gitti gibi oldu neyseki dep aldı tbrklerTeşekkürler arkadaşlar çekim vericem geldiğinde gönderelim 2 arkadaşa
Ne kanser kaçmış be.bi ara gitti gibi oldu neyseki dep aldı tbrklerTeşekkürler arkadaşlar çekim vericem geldiğinde gönderelim 2 arkadaşa
Tebrikler dostTeşekkürler arkadaşlar çekim vericem geldiğinde gönderelim 2 arkadaşa
TeşekkürlerTebrikler
Teşekkürler dostTebrikler dost
Sen seciyorsun. Gelirse çekiliş olmadığı icin
Rool e talibim uygun görürsen dostTeşekkürler dost
Kendin seçiyon usta
tebrikler kendin seçiyorsun bu konuda dost
kardeş ne cekilisi takip edenlerden iki kisi seçeceksin
Şimdi ne çok 69 gündür aç vardır offfaman nihat kardeş özeli kapa yamyam çok hemen hikayeler yazarlar![]()
Rollingde çekiliş olmuyo bro.gelirse çekiliş aç bidahakine çekiliş istiyorsan.2 kişi seç yapıştır gitsin
Birazdan zaten güvenilirlik abideleri naralar atmaya baslaraman nihat kardeş özeli kapa yamyam çok hemen hikayeler yazarlar![]()
Valla sana birsey diyim mi seninle 2-3 ay öncesine kadar bir konu hakkında konusmustuk ya sende hic bir değişme olmamisaman nihat kardeş özeli kapa yamyam çok hemen hikayeler yazarlar![]()
heç sorma bu şekilde insanı forumdan soğutuyorlarBirazdan zaten güvenilirlik abideleri naralar atmaya baslar
sana laf atmadım alıntı yapma bana dost lütfen her yazdığımı üzerine alacaksan işimiz var senle alırsan da al sorun yok.Valla sana birsey diyim mi seninle 2-3 ay öncesine kadar bir konu hakkında konusmustuk ya sende hic bir değişme olmamis
Ben ne alinacam kardeşim. Sana yapılanları yapmaya devam ediyorsun onu diyorum. Neyse kusura bakma böyle devamsana laf atmadım alıntı yapma bana dost lütfen her yazdığımı üzerine alacaksan işimiz var senle alırsan da al sorun yok.