Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet N'Golo Kantee

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,158
512
113
Hepinize selam arkadaşlar :) Burdan İstanbul'da yaşayan Fenerbahçeli renktaşlarıma çağrımdır müsait olan herkes lütfen sabiha gökçen'e bekliyorum bu adam bize katılmak için tüm suudileri karşısına aldı. Lütfen imkanı olan herkes gelsin eşi benzeri görülmemiş bir karşılama yapalım karakter abidesi topçuma :))
Adam Türkiye'de ruslarla 1.sinif mankenlerle takilacak ben adami karsilamaya gidecem hahahahahah

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,158
512
113
Kanteye en ufak laf eden çarpıtan kötü transfer diyen biri varsa oradan hızlıca uzaklaşın. Yoksa cahille sohbeti hayatınız boyunca kesemezsiniz
Olm adamlar yurt dışında gerekli kariyerini yapti paraya para demedi bence kotu bir transfer 34 yaşında artik futbolda istisnalar haric 32 yasindan sonra verim alamazsin birak cahili felanda gözlüğü cikar

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,162
3,208
113
Olm adamlar yurt dışında gerekli kariyerini yapti paraya para demedi bence kotu bir transfer 34 yaşında artik futbolda istisnalar haric 32 yasindan sonra verim alamazsin birak cahili felanda gözlüğü cikar
Bende öyle diyorum da millet daha kante kante diyip duruyo koşamaz bile o adam

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,158
512
113
Bende öyle diyorum da millet daha kante kante diyip duruyo koşamaz bile o adam
Adam bide futboldan anlamayan cahil demis 😄😄 abicim iste bu yüzden bu zihniyetlerle ne futbol ne siyaseti + real hayatta muhattap dahi olamazsin malum parti ile konusup tartismak bulent ersoydan cocuk beklemek gibi bisey 😄😄

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,742
1,381
113
N'golo Kante akşam 21.30da İstanbul'da Fenerbahçemize hayırlı olsun.

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,414
1,066
113
Bir Galatasarayli olarak Kante güzel bir transfer fakat konuşulan paralar çok acayip En Nessri üstüne para alınacağına para verilmiş korkunç bir yönetim becerisi bence. Hayırlı olsun sizlere.

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,252
1,229
113
Gözlüğü çıkar he . Rakip mertens çekince öf transfere bak. Fener Kante çekince naunau

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,252
1,229
113
Kante o futbolun istisnalarından biridir zaten. Bunu anlamayacak kadar kotu futbol bilgin yoktur bence

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Pek futbolla ilgin yok sanırım Avrupa liglerinde ki topun oyunda kalma süreleri
Kim yapmış bu istatistiği. Premier ligle Türkiye liginde topun oyunda kalma süresi aynı mı gerçekten. Birçok sert faul pozisyonunda bile İngiliz hakemler maçı devam ettiriyorlar. Bizdeki hakemler en ufak şeylere sürekli düdük çalıyor. Türkiye liginde maçı izlerken insanın uykusu geliyor. Premier lig izlerken aksiyonlar hiç bitmiyor ve yüksek tempoda maçlar oynanıyor. Şahsen Türkiye ligi izlemek için 1 kuruş para vermem

Bu istatistik doğru olsa bile arada tempo farkı var. O yüzden zaten bizim kulüpler Avrupa maçlarına çıkınca çeyreği bütçesindeki takımlara bile çoğu zaman diş geçiremiyorlar. Orada sürekli ota boka faul çalıp oyuncuları dinlendiren hakemler yok çünkü. Türk kulüplerinin Avrupa tarihi birsürü komik anlamsız elenmelerle dolu. 34 yaşındaki Kante'ye bel bağlarsan Avrupa maçına çıkınca osurturlar adamı. Hiçbir vizyonları yok. Tek dertleri günü kurtarmak. Türk hakemleri de bu dinazor futbolcular dinlensinler diye sürekli düdük çalıyorlar zaten maç boyu

Türk kulüpleri Avrupa'da oynarken oyuncu kendini yere bırakıyor hakem bakmıyor bile. Sonra da oyuncu yediremediğini anlayınca kalkıp devam ediyor. Burada olsa 5 dk gitti. Örnek Barış Alper Yılmaz

Son düzenleme:

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
812
113
Dostum inan umrumda değil. Galatasaray artık Bayern gibi rakip bile değilsiniz. Sarmıyor artık. Bizim derdimiz CL de çeyrek yarı filan oynamak.
he he aynen bayernsin sen senin 1 ay önce ezile ezile kupa verdiğin duruma bayern tarihi boyunca düşmedi mabadımın bayerni

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,742
1,381
113
Dostum inan umrumda değil. Galatasaray artık Bayern gibi rakip bile değilsiniz. Sarmıyor artık. Bizim derdimiz CL de çeyrek yarı filan oynamak.
Belli umrunda olmadığı nerden vurmaya çalışacağını şaşırmışsın😀
İnan bana size rakip olup olmamakta benim umrumda değil çünkü onların aldığı maaş benim cebime girmiyor.
Ama sana bir dost tavsiyesi git bir soda iç yada laktosuz süt hazımsızlığı alır.