Bende pideci kuponu yapcamsorma ya pideci kuponu yapmıştım 2-3 kişiye roll yaptıralım diye
Bende pideci kuponu yapcamsorma ya pideci kuponu yapmıştım 2-3 kişiye roll yaptıralım diye
freespinlerden kazanrsak bişeyler sanada hallederiz broBende pideci kuponu yapcam
Yok ben para istemiyorum bi pideci kuponu yapayım da 100 lira bas. Eğlence olsun belki kazanır ? 🤣freespinlerden kazanrsak bişeyler sanada hallederiz bro
yok ya uğraşamam şimdi kardeşim onaYok ben para istemiyorum bi pideci kuponu yapayım da 100 lira bas. Eğlence olsun belki kazanır ? 🤣
Tamamdır o zaman freespinlerden kazanınca ben yaparım puahahah 🤣🤣yok ya uğraşamam şimdi kardeşim ona
valla 280 cıktı girdim rulete sıfırladım cktım dost sansına küsTamamdır o zaman freespinlerden kazanınca ben yaparım puahahah 🤣🤣
Hay şansımın….. 🤣🤣🤣valla 280 cıktı girdim rulete sıfırladım cktım dost sansına küs
Şerefsizkusenulen leverkusen daha yeni atyor![]()
Bende 22.5 üst oynadım her yerde 23 UEFA sitesinde 23 ama hala kupon bekelmede
Ozaman sen kazanirsan bende kazancamBende 22.5 üst oynadım her yerde 23 UEFA sitesinde 23 ama hala kupon bekelmede
kardo geç sonuçlanır o beklemede kalsın kayıp sonuçlanmasından iyidirBir daha bu sitastistik işine girmm hala bekliyor
Hocam ben o arkadaştan kopya çektim birebir aynı kâğıt verdik ben 50 alırken o nasıl 70 aldı 🤣🤣🤣Ozaman sen kazanirsan bende kazancam
Aynen broOzaman sen kazanirsan bende kazancam
Senin ki hangi site dostAynen bro
Ben flaş score Maçkolik ai score hepsine baktım.hepsinde 23 ama hala kupon açıkta .bu arada betbigoSenin ki hangi site dost
UEFA resmi sitede bile 23 faul yaziyorSenin ki hangi site dost