- 4,872
- 2,127
- 113
Eyvallah aga bildiğim kadarıyla resmi verilere bakıyorlar bu şekilde sonuçlanması lazımBu doğruysa bir küçük kupon yaptorcam söz sana
Eyvallah aga bildiğim kadarıyla resmi verilere bakıyorlar bu şekilde sonuçlanması lazımBu doğruysa bir küçük kupon yaptorcam söz sana
La bizde aynısını diyoruz konu başından beri puahahahahahahhah 🤣🤣🤣Bu doğruysa bir küçük kupon yaptorcam söz sana
Hayır Flashscoreden alıyorlarBen orayı kıstas almıyorlar resmiye bakıyorlar diye biliyorum.
Bol şansBazı yerler 15 7 gösteriyor bazı yerler 15 8 toplam kaç oldu site nerden aliyor
Bence içimde kötü bir hiç var kayıp yazacak sankiBol şans
Kazanç dost tebriklerŞimdi birazdan belli olur kayıp yada kazanx diye
Bence içimde kötü bir hiç var kayıp yazacak sanki
Siteleri bilmem ama opta sistemine göre maçı izlerken istatistik veriyordu orada da 15/8 yazıyorduBence içimde kötü bir hiç var kayıp yazacak sanki
Kazanc olurBence içimde kötü bir hiç var kayıp yazacak sanki
Kazanacak diyorum konu başından beri sana ya Flashscoreden alıyorlar diyorum 🤣🤣Bence içimde kötü bir hiç var kayıp yazacak sanki
Kazanc olur kral 23 toplamKazanç olursa 5 kişiye kusurati atarım
Kusurati derken dost kendine 500 ayırıp 5 k mi dağıtımKazanç olursa 5 kişiye kusurati atarım
flash score baktınmıBazı yerler 15 7 gösteriyor bazı yerler 15 8 toplam kaç oldu site nerden aliyor
Dost adama Flashscoreden çekiyorlar sonuçları diyorum 23 kazanmış diyorum bana inanmıyor ya 🤣🤣flash score baktınmı
Tebrikler diyelim kazansınKazanç olursa 5 kişiye kusurati atarım
15 8 orasıdaflash score baktınmı
Flashscoreden alıyorlarrrr altyapılar flashscoreyi baz alıyorlar kaç kere dicem 🤣Bu konuda opta istatistikleri baz alınır dost ve potada 15/8 bu yüzden net söylüyorum tebrikler