Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin New York Lakers Maçı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,044
113
bu maça oyuncu bahsi almak istiyorum maçın tv yayını da var izleyeceğim bu maça oyuncu bahsi olarak ne alınır acaba maç new york sahasında basketbolcular için özel tarihi bir salon lebron veya doncic özel bir performans gösterebilir ne girilir bu maça

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 1₺

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
531
113
brunson maç seçiyor dost, 40 atacak adam 25 atıyor her maç :D

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,774
14,404
113
bu maça oyuncu bahsi almak istiyorum maçın tv yayını da var izleyeceğim bu maça oyuncu bahsi olarak ne alınır acaba maç new york sahasında basketbolcular için özel tarihi bir salon lebron veya doncic özel bir performans gösterebilir ne girilir bu maça
Lakers yener en mantıklı seçim gibi duruyor bende izlicem s sport plusta zevkli bi maç gibi duruyor

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,340
11,584
113
Doncic 50.5 over pra

jamalhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
133
43
Doncic sadece kalın gotuyle bile 5 trip atar bu gece

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,819
113
Ben izlemeyeceğim. NY formsuz dönemini atlattı ama bana güven vermiyor. Lakers zaten aptal bir takım.
Brunson üçlük bahsine yönelmek yine en iyisi olur. Ha da KAT eşeği sağlıklı ise 13 14 ribaund alır. double double bahsi oynanır.
Pota altı da zayıf Lakers'in. Sayı da bulur. Bence KAT eşegine oynamak en mantıklısı.
Doncic barem yüksektir. 37 ortalama ile oynuyor ama degmez onu beklemeye.

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,041
4,843
113
Alt oyna geç bişey olmaz bu maçtan

AfyonluTR

Herkes kendine yakışanı yapsın 🤡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
391
82
28
Doncicin baremi 32-33 veya daha fazla ise alt alınır ben sanmıyorum o sayıları bulacağını bu maç kısır geçer genel sayı anlamında

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,044
113
lebron sayı asist ribaund 32 var 20 6 6 yapar mı acaba

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,622
34,405
113
@DESTURSUZ nba uzmanıdır

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Lakers çok ağır tempoda oynayan bir takım. Doncic, Lebron gibi yıldız oyuncuların oyun tarzları böyle. Bu bazen avantaj bazen de dezavantaj olabiliyor. Houston gibi atletik ve yırtıcı bir takıma çok zorlanırlar mesela