- 14,618
- 13,003
- 113
İlk yarı 0.5 alta gireyim diyordum ben de olur mu gol maç hareketsiz gibi.Günaydınlar şansımız bol olsun Türkiye kupası izleyelim evdeyken umarım ilk yarıdan bol gol olur..
Ekli dosyayı görüntüle 870223
İlk yarı 0.5 alta gireyim diyordum ben de olur mu gol maç hareketsiz gibi.Günaydınlar şansımız bol olsun Türkiye kupası izleyelim evdeyken umarım ilk yarıdan bol gol olur..
Bol şans attırmaya geldimGünaydınlar şansımız bol olsun Türkiye kupası izleyelim evdeyken umarım ilk yarıdan bol gol olur..
İki takım zaten defans çok yapar bı bakmışsin 1 gol bı bakmışsin 3 4 gol çıkar hele beyoglu beraberle çok oynar kupaİlk yarı 0.5 alta gireyim diyordum ben de olur mu gol maç hareketsiz gibi.
Bu maç üst olmaz. İlk yarı da gol olmaz benim düşüncem. Neyse sıfır buçuk alta girdik bakalım iy.İki takım zaten defans çok yapar bı bakmışsin 1 gol bı bakmışsin 3 4 gol çıkar hele beyoglu beraberle çok oynar kupa
Dedim gibi reis ya bol gollü geçer yada 1 gole yatarlar.Bu maç üst olmaz. İlk yarı da gol olmaz benim düşüncem. Neyse sıfır buçuk alta girdik bakalım iy.
Tamam sen fikrini söyledin ben de söyledim işte ben de üst olmaz ilk yarı da gol çıkmaz diyorum.Dedim gibi reis ya bol gollü geçer yada 1 gole yatarlar.
Bunlar biz aynı gruptayiz ordan biliyom yani reis
Aga gol oldu bu da bana kapak olsun 😂Tamam sen fikrini söyledin ben de söyledim işte ben de üst olmaz ilk yarı da gol çıkmaz diyorum.
Niye öyle diyon kemalim kumar bu garanti olduğunu bilsen evi arabayı basanAga gol oldu bu da bana kapak olsun 😂
bol şans 2 gol lazımGünaydınlar şansımız bol olsun Türkiye kupası izleyelim evdeyken umarım ilk yarıdan bol gol olur..
Doğru diyon kendi fikrimi söyledim de ne bileyim eyvallah sağolasın 🙋♂️Niye öyle diyon kemalim kumar bu garanti olduğunu bilsen evi arabayı basan
bol şansın olsun dost bu maça bakınca benimde aklıma ilk yarı 0.5 alt geldi direktDoğru diyon kendi fikrimi söyledim de ne bileyim eyvallah sağolasın 🙋♂️
Alttan kazanıyoruz genelde dost arada yol kazaları olsunbol şansın olsun dost bu maça bakınca benimde aklıma ilk yarı 0.5 alt geldi direkt