- 17,572
- 6,223
- 113
Dost yasal siteler zirrate kapatti heraldeEkli dosyayı görüntüle 926641bu sadece banami özel dostlar neden Ziraat yatirmiuorum
Günler önce başladı devlet bankaları çalışmıyor artıkEkli dosyayı görüntüle 926641bu sadece banami özel dostlar neden Ziraat yatirmiuorum
Yok kanka kapatmis devlet bankalari gonderimi sana ozel degilEkli dosyayı görüntüle 926641bu sadece banami özel dostlar neden Ziraat yatirmiuorum
Gelişme var o zaman devlette hadi hayirlisiYok kanka kapatmis devlet bankalari gonderimi sana ozel degil
bunlar komple iddayı falanda kapatırsalar şaşmam saçma bi döneme girmeye başladı TürkiyeYok kanka kapatmis devlet bankalari gonderimi sana ozel degil
Ona gotleri yemezde keşke kapatsalar dost gelecek nesiller içinbunlar komple iddayı falanda kapatırsalar şaşmam saçma bi döneme girmeye başladı Türkiye
30 ocak itibaren sadece imana gönderiyorsun bende tüpçünün ziraat ibanina gönderiyorum hatta biraz önce gönderdim 2 dk sürmedi hesaba geçtiEkli dosyayı görüntüle 926641bu sadece banami özel dostlar neden Ziraat yatirmiuorum
valla bilmiyorum artık youtube tv kanalları vs her yerde kumar idda şike muhabbetleri üst seviyede bu bankaların adımı da manidarOna gotleri yemezde keşke kapatsalar dost gelecek nesiller için
İyice sapittilar iste 😂Gelişme var o zaman devlette hadi hayirlisi
Yaparlar mi yaparlar gardaslikbunlar komple iddayı falanda kapatırsalar şaşmam saçma bi döneme girmeye başladı Türkiye