Linkten üye olan herkese nesine de geçerli 50 TL üye olursanız bende 50 TL kazanıyorum arkadaşlar bir kat çevrimi var sınırsız kazanç elde edilebiliyor alanlara bol şans.
Ref yasakhttps://nsn.page.link/zEscX. Linkten üye olan herkese nesine de geçerli 50 TL üye olursanız bende 50 TL kazanıyorum arkadaşlar bir kat çevrimi var sınırsız kazanç elde edilebiliyor alanlara bol şans.
Arkadaş linki ile olmayana vermiyor kiRef yasak
REFF Linki paylaşmak yasak reis..
Linkten üye olan herkese nesine de geçerli 50 TL üye olursanız bende 50 TL kazanıyorum arkadaşlar bir kat çevrimi var sınırsız kazanç elde edilebiliyor alanlara bol şans.
Öyle de yasak napalımArkadaş linki ile olmayana vermiyor ki
Öğrendim teşekkür ederim ama nasıl alacaklar bonusu bende alamıcamREFF Linki paylaşmak yasak reis..
Öğrendim teşekkür ederim sadece öyle alınabiliyor bonus yoksa yapmazdımPara gönderme isteme Reflink ban sebebi
Bı sen akillisin adam başı 50 lira mi Alacan 😂😂Öğrendim teşekkür ederim ama nasıl alacaklar bonusu bende alamıcam![]()
Bir sefer veriyorBı sen akillisin adam başı 50 lira mi Alacan 😂😂
Olmayan faydalansınYolların sites
Yav hani.olduk eklenmedi
Sitede yazmiyor zatenYav hani.olduk eklenmedi
Link ile olman gerekiyordu arkadaş linkiYav hani.olduk eklenmedi
Yav paylasdigin linkten olduk isde eklenmediLink ile olman gerekiyordu arkadaş linki
Hayır ref dedikleri şeyi paylaşmak yasakmışYav paylasdigin linkten olduk isde eklenmedi