- 18,636
- 22,576
- 113
holiganbet mi burası hesaplar arası transfer yapacazKapat başkanım benden makinacı123 ver blki onun işi görülpr
holiganbet mi burası hesaplar arası transfer yapacazKapat başkanım benden makinacı123 ver blki onun işi görülpr
Zuahhahaha 🤣🤣İyi evlenirsen sana takarım
Kesene bereket Allah razı olsunİyi evlenirsen sana takarım
Makinacı123 😆😆😆holiganbet mi burası hesaplar arası transfer yapacaz
Allah senden razı olsunKesene bereket Allah razı olsun
cı fazla olmuş sankiMakinacı123 😆😆😆
Reis sen güler miydin yaElmaslar kasada üstadisteğin üzerine hesabını elmasa kapatıyorum
![]()
Dost iyi niyetin ve nezaketin için teşekkürler umarım iki yıl sonra ikimizde burda olmayız5k mesaj olunca actıralım sana bi roll
2 sene sonra :d
Cı yı ben bilerek ekledim bonus diye istersen bonus eklememcı fazla olmuş sanki
Vallah ben onun yalançısıyam ha 🤣
iki farklı sonucu doğurur bu dileğinDost iyi niyetin ve nezaketin için teşekkürler umarım iki yıl sonra ikimizde burda olmayız
Yok iyi anlamda diyirum dost sende iyice felsefeye bağladın yani kumarı komple hayatımızdan çıkarmış oluruz anlamindaiki farklı sonucu doğurur bu dileğinama fark etmez umarım olmayız.
Elmas a kapat başkan bu ara Altın yüksek altın ekleyin zahmet olmazsaElmaslar kasada üstadisteğin üzerine hesabını elmasa kapatıyorum
![]()
Bende çok var satayım sana reis😃Başkan hergün bana elmas ekleniyor nerde bu Elmaslar madem ekleniyor hakkımı verin vermiyorsanız daha eklemeyin