Her foruma girdigimde karşıma çıkıyor bıktımula gece gece gülecegım yoktu.
Sendede iyi birikmmis dost 500 TL ne rol yapilirula gece gece gülecegım yoktu.
Altın tepside özel olarak verilecek sanaBaşkan hergün bana elmas ekleniyor nerde bu Elmaslar madem ekleniyor hakkımı verin vermiyorsanız daha eklemeyin
başkan sert adam ters zamanına denk gelirse süresiz atar geçer etiket atmamış allahtan bildirim gitmedi adama@makina123 deliriyorum çıldırıyorum bu ne la 😆😆😆😆
5k mesaj olunca actıralım sana bi rollSendede iyi birikmmis dost 500 TL ne rol yapilir
kullanici adini başta sesli harfler olmadan kodlayiniz lutfenBaşkan hergün bana elmas ekleniyor nerde bu Elmaslar madem ekleniyor hakkımı verin vermiyorsanız daha eklemeyin
Elmaslar kasada üstadBaşkan hergün bana elmas ekleniyor nerde bu Elmaslar madem ekleniyor hakkımı verin vermiyorsanız daha eklemeyin
Ne dedim kardeşim nerde bu Elmaslarbaşkan sert adam ters zamanına denk gelirse süresiz atar geçer etiket atmamış allahtan bildirim gitmedi adama
Allah'ım 🤣🤣🤣Elmaslar kasada üstadisteğin üzerine hesabını elmasa kapatıyorum
![]()
kasadaymış başkan hazretleri öyle söyledilerNe dedim kardeşim nerde bu Elmaslar
Kapat başkanım benden makinacı123 ver blki onun işi görülprElmaslar kasada üstadisteğin üzerine hesabını elmasa kapatıyorum
![]()
1180 tane elmasın varNe dedim kardeşim nerde bu Elmaslar
O kadar masum yazmış ki başkanım sen bile kıyamadın demi olumsuz birşey demeye 😆Elmaslar kasada üstadisteğin üzerine hesabını elmasa kapatıyorum
![]()
İyi evlenirsen sana takarım1180 tane elmasın var