- 1,003
- 447
- 83
Ne oynasak tutmuyor
1 aydır kuruttu sitelerin alayııNe oynasak tutmuyor
Aynen valla1 aydır kuruttu sitelerin alayıı
İnşallah bizde kırarız seytanın bacaginibi ben kazanıyorum o zaman hangi siteye 5 k yatırsam 2 katı yapıp çekiyorum
5k yatırıp kazanamayanda oynamasınbi ben kazanıyorum o zaman hangi siteye 5 k yatırsam 2 katı yapıp çekiyorum
Öyşe deme dost sans oluvak birazda5k yatırıp kazanamayanda oynamasın
kazanıyoruz da oyunlar çıkıyo çıkıyo bir süre sonra vermiyo düşüşe geçiyoNe oynasak tutmuyor
Valla öylekazanıyoruz da oyunlar çıkıyo çıkıyo bir süre sonra vermiyo düşüşe geçiyo
futboldan anlamadıgım için iddia oynamıyorum zaten ama bi geçen ay bitişi slotta güzel kazandım ondan sonra yine ufaktan kazanıyorum ama zorlamıyorum. yani yatırımıma göre belli yerde artık çekme huyu edindim mesela dün 200 tl attım 2500 çektim. çünkü zorlayınca cidden b.ka gidiyor slotta ve anladıgım kadarıyla iddia oynayanlardada aynı sorun var bazen bakıyorum kayıp yasayan arkadasların kuponlarına hep bi aksilikten yatıyorlar. kısacası slotta zorlamak akıl karı değil şanş bi yere kadarNe oynasak tutmuyor
En güzelifutboldan anlamadıgım için iddia oynamıyorum zaten ama bi geçen ay bitişi slotta güzel kazandım ondan sonra yine ufaktan kazanıyorum ama zorlamıyorum. yani yatırımıma göre belli yerde artık çekme huyu edindim mesela dün 200 tl attım 2500 çektim. çünkü zorlayınca cidden b.ka gidiyor slotta ve anladıgım kadarıyla iddia oynayanlardada aynı sorun var bazen bakıyorum kayıp yasayan arkadasların kuponlarına hep bi aksilikten yatıyorlar. kısacası slotta zorlamak akıl karı değil şanş bi yere kadar
Aynen öyle reisAynen öyle
Doyuramadık bu vicdansızları
Doymadı gittiler...
online slot ve online iddia yasal olmadıgı sürece bu sorunları çekeceğiz hocam. bak o gol gelmedi yada o çarpan gelmedi muhabetinde değilim benim anlatmak istediğim şikayet edebileceğimiz yasal bir merci olmadıgı sürece kayıplarımız çok kazançlarımızda işte şansla devam edeceğiz. yani ne şikayet açan arkadaslar var kazancını alamıyorlar filan. bu arada ben bir yere kumarhane açılsın demiyorum öyle birşey olsa hergün türkityede 20 den fazla vurulan olur ben sadece devletin artın belli bir yasa çerçevesinde ve güzel bir vergi çerçevesinde online kumarın yasallastırılması lazım diye düsünüyorumAynen öyle
Doyuramadık bu vicdansızları
Doymadı gittiler...
Haklıson vallaonline slot ve online iddia yasal olmadıgı sürece bu sorunları çekeceğiz hocam. bak o gol gelmedi yada o çarpan gelmedi muhabetinde değilim benim anlatmak istediğim şikayet edebileceğimiz yasal bir merci olmadıgı sürece kayıplarımız çok kazançlarımızda işte şansla devam edeceğiz. yani ne şikayet açan arkadaslar var kazancını alamıyorlar filan. bu arada ben bir yere kumarhane açılsın demiyorum öyle birşey olsa hergün türkityede 20 den fazla vurulan olur ben sadece devletin artın belli bir yasa çerçevesinde ve güzel bir vergi çerçevesinde online kumarın yasallastırılması lazım diye düsünüyorum