Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Oynasak Olmuyor

Hercai07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,003
447
83
Valla ne oynasak hep tersi cikiyor zerre tutmuyor varmı naska benim gibi olan

Hercai07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,003
447
83
Bi kupon tuttursak sans acılacakta

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,125
1,514
113
Ne oynasak tutmuyor
futboldan anlamadıgım için iddia oynamıyorum zaten ama bi geçen ay bitişi slotta güzel kazandım ondan sonra yine ufaktan kazanıyorum ama zorlamıyorum. yani yatırımıma göre belli yerde artık çekme huyu edindim mesela dün 200 tl attım 2500 çektim. çünkü zorlayınca cidden b.ka gidiyor slotta ve anladıgım kadarıyla iddia oynayanlardada aynı sorun var bazen bakıyorum kayıp yasayan arkadasların kuponlarına hep bi aksilikten yatıyorlar. kısacası slotta zorlamak akıl karı değil şanş bi yere kadar

Hercai07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,003
447
83
futboldan anlamadıgım için iddia oynamıyorum zaten ama bi geçen ay bitişi slotta güzel kazandım ondan sonra yine ufaktan kazanıyorum ama zorlamıyorum. yani yatırımıma göre belli yerde artık çekme huyu edindim mesela dün 200 tl attım 2500 çektim. çünkü zorlayınca cidden b.ka gidiyor slotta ve anladıgım kadarıyla iddia oynayanlardada aynı sorun var bazen bakıyorum kayıp yasayan arkadasların kuponlarına hep bi aksilikten yatıyorlar. kısacası slotta zorlamak akıl karı değil şanş bi yere kadar
En güzeli

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,125
1,514
113
Aynen öyle
Doyuramadık bu vicdansızları
Doymadı gittiler...
online slot ve online iddia yasal olmadıgı sürece bu sorunları çekeceğiz hocam. bak o gol gelmedi yada o çarpan gelmedi muhabetinde değilim benim anlatmak istediğim şikayet edebileceğimiz yasal bir merci olmadıgı sürece kayıplarımız çok kazançlarımızda işte şansla devam edeceğiz. yani ne şikayet açan arkadaslar var kazancını alamıyorlar filan. bu arada ben bir yere kumarhane açılsın demiyorum öyle birşey olsa hergün türkityede 20 den fazla vurulan olur ben sadece devletin artın belli bir yasa çerçevesinde ve güzel bir vergi çerçevesinde online kumarın yasallastırılması lazım diye düsünüyorum

Hercai07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,003
447
83
online slot ve online iddia yasal olmadıgı sürece bu sorunları çekeceğiz hocam. bak o gol gelmedi yada o çarpan gelmedi muhabetinde değilim benim anlatmak istediğim şikayet edebileceğimiz yasal bir merci olmadıgı sürece kayıplarımız çok kazançlarımızda işte şansla devam edeceğiz. yani ne şikayet açan arkadaslar var kazancını alamıyorlar filan. bu arada ben bir yere kumarhane açılsın demiyorum öyle birşey olsa hergün türkityede 20 den fazla vurulan olur ben sadece devletin artın belli bir yasa çerçevesinde ve güzel bir vergi çerçevesinde online kumarın yasallastırılması lazım diye düsünüyorum
Haklıson valla

can35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
405
229
43
size açık konuşacağım çok açık sağlam kazanmak istiyorsanız kendinize hedef koyun mesela 5 bin tlden yüzde 50 alıp o gün girmeyeceğim gibi aç gözlülük adamı bitirir