- 2,723
- 2,167
- 113
Dostlar Rudy Gobert double double bahsinde kaldım ilk yarı 2 sayı 7 ribaundu var ribaund gelirde ikinci yarı 8 sayı atar mı dersiniz çok geri de Minnesota
Bende ms1 oynadım 20 sayı fark yedi şerefsizler umarım gelir kuponun dostDostlar Rudy Gobert double double bahsinde kaldım ilk yarı 2 sayı 7 ribaundu var ribaund gelirde ikinci yarı 8 sayı atar mı dersiniz çok geri de Minnesota
gelır dostDostlar Rudy Gobert double double bahsinde kaldım ilk yarı 2 sayı 7 ribaundu var ribaund gelirde ikinci yarı 8 sayı atar mı dersiniz çok geri de Minnesota
5 orandan çevirisine ufak bisiler attım bu skor normal değil atalanta kim aw bu kadar fark attı ilk yariBende ms1 oynadım 20 sayı fark yedi şerefsizler umarım gelir kuponun dost
3.çeyrek fark 15lere düşer. Koç çok kenarda oturtmazsa gelirDostlar Rudy Gobert double double bahsinde kaldım ilk yarı 2 sayı 7 ribaundu var ribaund gelirde ikinci yarı 8 sayı atar mı dersiniz çok geri de Minnesota
Bol sansDostlar Rudy Gobert double double bahsinde kaldım ilk yarı 2 sayı 7 ribaundu var ribaund gelirde ikinci yarı 8 sayı atar mı dersiniz çok geri de Minnesota
Kalan 6 bu çeyrek bı 2 daha atsa iyi olurRibaund geldi sayı 4
Fark açıldı yine. Yani hiç savunamıyor wolves kafalar maçta değil hepsi bitse de partilesek diyo heraldeKalan 6 bu çeyrek bı 2 daha atsa iyi olur
Ceyrek başında bı gel gel yaptılarFark açıldı yine. Yani hiç savunamıyor wolves kafalar maçta değil hepsi bitse de partilesek diyo heralde
Paso yedekler girdi ya oyuna ulan GobertŞimdiden çıkardı geçmiş olsun