- 12,185
- 20,179
- 113
O mal zaten olmamasi bile daha iyidir ama ust iyidrDavis sakatlandi handi sikinti yav bence üst iyi gibi
O mal zaten olmamasi bile daha iyidir ama ust iyidrDavis sakatlandi handi sikinti yav bence üst iyi gibi
Bence okc üst en güvendiğin olmalıydı dostNba bugün cok varmis konuyu aktif tutalim diye şöyle bir kupon yaptik en guvendigim lakers maci
Ekli dosyayı görüntüle 716928
Mal diyonda adam 40 sayi 20 rib aliyor puahha son zamnlarda iyiydi bayaO mal zaten olmamasi bile daha iyidir ama ust iyidr
Geriye dusunce hayvan gibi savunma yapiyor ondan lakers daha guvenilirBence okc üst en güvendiğin olmalıydı dost
40 sayı atan adam yoksa o yükü kim çekicek dost alt olur 😄Geriye dusunce hayvan gibi savunma yapiyor ondan lakers daha guvenilir![]()
Son mac 123 mu 133 mu ne attilar puhahah bu şekil daha cok sayi yer birde40 sayı atan adam yoksa o yükü kim çekicek dost alt olur 😄
Ben ikna oldumSon mac 123 mu 133 mu ne attilar puhahah bu şekil daha cok sayi yer birde
Bol şanslar hocam üç maç yerine Brooklyn ilk per kazanır ve alt olur bassaydın paranın altında kalmış olacaktınNba bugün cok varmis konuyu aktif tutalim diye şöyle bir kupon yaptik en guvendigim lakers maci
Ekli dosyayı görüntüle 716928
Maç kazandirmiyor ki, wemba bi daha etkili jokic Alpereni söylemiyorum bileMal diyonda adam 40 sayi 20 rib aliyor puahha son zamnlarda iyiydi baya
Hoca basmadik biz konuyu aktif tutalim diye attik puahha bende süpriz olarak sac kazanir üst diyorum baya orani vardirBol şanslar hocam üç maç yerine Brooklyn ilk per kazanır ve alt olur bassaydın paranın altında kalmış olacaktın
O role bağli new orleansta tek basina aliyodu her maci lakers zaten sacma sapan takim 0 uyum son maclarda az ritim buldularda nba takimlarinin hepsi bir ara iyi zatenMaç kazandirmiyor ki, wemba bi daha etkili jokic Alpereni söylemiyorum bile
Maçtaki en çok sayıyı haliburton atar dedik gelirse yaparız bişeyler Sergen hocamHoca basmadik biz konuyu aktif tutalim diye attik puahha bende süpriz olarak sac kazanir üst diyorum baya orani vardir
Kac atmis hocam fark atiyodular en sonMaçtaki en çok sayıyı haliburton atar dedik gelirse yaparız bişeyler Sergen hocam
Fark kapandı da 12 atmış. Daniels 15 atmış. İkinvi yarı ritmini bulursa triplerle arttırır bence. Ama gavat çok asist de yapio. Biraz asist yerine üçlük denese iyi üçlük de sokuyor aslındaKac atmis hocam fark atiyodular en son
Hmmmm kuponumuz geliyor muFark kapandı da 12 atmış. Daniels 15 atmış. İkinvi yarı ritmini bulursa triplerle arttırır bence. Ama gavat çok asist de yapio. Biraz asist yerine üçlük denese iyi üçlük de sokuyor aslında
Ferdicim şuanlık ortada. Farkın kapanması güzel oldu. Fark kapanmasa çok az süre daha alır kenara alınırfi bizim lavukHmmmm kuponumuz geliyor mu
Bu eskiden cok atiyodu sanki sonradan kendini asiste verdi bencede ihtimal var 25 27 le biri en skorer olur gibiFark kapandı da 12 atmış. Daniels 15 atmış. İkinvi yarı ritmini bulursa triplerle arttırır bence. Ama gavat çok asist de yapio. Biraz asist yerine üçlük denese iyi üçlük de sokuyor aslında
Bırak analizi kardeşim ortak bahsimizi paylaşmayı unutmuşuzBu eskiden cok atiyodu sanki sonradan kendini asiste verdi bencede ihtimal var 25 27 le biri en skorer olur gibi
AğlıyorumFerdicim şuanlık ortada. Farkın kapanması güzel oldu. Fark kapanmasa çok az süre daha alır kenara alınırfi bizim lavuk